Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Popomundo
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Popomundo
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
didi_in_chains

MesajTarih: Pzr 29.07.2007 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

disturbed_one demiş ki:
qataloq demiş ki:
disturbed_one demiş ki:
qataloq demiş ki:
Los Angeles'a beklerim Wink
benim 2.hesabım LA'da grup arıyorum...grupta vokal için yer var mıVery Happy

Üzgünüm.. Ben vokalist ve gitaristim. Basçı da var. Davula geçmek istersen bekleriz Wink
didi_in_chains'in söylediklerinden sonra ztn 2.karakterimi öldürmeyi düşünmeye başladım.oyunda yasakmış maalesef Confused .
Very Happy
Zaten sen öldürmezsen ben DEVlere mesaj atıcam. Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_diabolical_

MesajTarih: Pts 06.08.2007 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oyundaki karakter : Jean-Yves Piriou

mesaj atın arkadaşlar iş konusundan yardımlaşalım Smile

yeni mekanlar yeni işler Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KeReMmM

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla herkes beklerim demiş ama kimse oyundaki adını söylememiş Smile

Ben bu oyuna daha önceden kayıt olmuştum ama hesap silinmiş bizim eleman öbür dünyaya göçmüş Smile Neyse şimdiki adım Şevket Selanikli Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
anarchist

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki o zaman. Ben de Cecilia Filippone. Yolu Moskova, Ankara, Roma ya da Amsterdam'a düşen haber versin. Otel parası vermesin ev var. Bir de peşime takılana türlü türlü yeteneklerimi öğretirim Wink

Seçin, beğenin. Hangisini isterseniz öğretirim Wink

Temel Telli Enstrümanlar *****
Bas Gitar *****
Temel Şarkı Söyleme *****
Temel Özel Efektler *****
Doğaçlama Müzik *****
Vokalistlik *****
Temel Şovmenlik *****
Alev Üfleme *****
İleri Havaifişekçilik **

Kişisel yetenekler
Temel Bestecilik *****
Temel Davranış *****
Rock *****
Temel Şairlik *****
Temel Fotoğrafçılık *****
Temel Yoga *****
Seks *****
Entomoloji *****

Tüm yeteneklerim 5 yıldızlı olup, ileri havaifişekçilik de gelişmektedir Laughing
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
serox

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 1:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O zaman bana rock öğret anarchist Smile

Ayrıca grubumda davulcu eksik Smile Grubumdaki elemanlar işlerinde profesyonel olduğu için gelecek eleman da "davul çal ve vurmalı çalgılar" konusunda 5 yıldıza sahip olması şart koşulur Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
anarchist

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 1:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tamam serox Smile Takıl peşime ne istersen öğreteyim. Boşuna kitaplara para harcamayın, burda hazır harcanmışı var Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
serox

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 1:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dur bi konser programımız bitsin geliceğim Very Happy Bekle beni Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
anarchist

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 1:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de dünya turnesini tamamlamaya çalışıyorum şu an zaten Smile Adın ne oyunda? Arkadaş listeme ekleyeyim de denk geldikçe muhabbeti ilerletelim bu arada o zaman Smile
serox

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adım; Duncan Statton türkiye'de oturuyoz bakalım elemanları ben de tam toplarsam dünya turuna çıkcaz Smile

Evet ekle muhabbet ederik Very Happy
anarchist

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 2:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ekledim Smile Geçmiş olsun hastaneye yatmışsın Smile

10 Ekimde İstanbul'dayız. O civarda olursan misafir edersin artık bizi Smile
serox

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 2:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tabi tabi buyrun Smile
strinzi

MesajTarih: Pzr 23.09.2007 4:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hehe bende 200. günümü doldurdum oyunda şehir şehir geziyoruz valla çok pis sardı konser var diye eve koşa koşa geliyom neredeyse. Very Happy aldık bir tur otobüsü dünya turundayız. 1840. sıradayım Smile ve rock sanatçısıyım.
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Metalman

MesajTarih: Pts 24.09.2007 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burada öğrendim nasıl bir oyun oldugunu başladık bakalım 3 gün oldu sokaklarda gitar çala çala 1 hal oldum. birde anne evden kaçtı çok dağınıkmışım birde çok üzüyormuşum Smile sokaklarda yatıp kalkıyorum. güzel bir iş buldum ama haftada 300 $ veriyor. biraz yardım lütfen Smile

İsmim : Kemal Paşa Smile
strinzi

MesajTarih: Pts 24.09.2007 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metalman demiş ki:
burada öğrendim nasıl bir oyun oldugunu başladık bakalım 3 gün oldu sokaklarda gitar çala çala 1 hal oldum. birde anne evden kaçtı çok dağınıkmışım birde çok üzüyormuşum Smile sokaklarda yatıp kalkıyorum. güzel bir iş buldum ama haftada 300 $ veriyor. biraz yardım lütfen Smile

İsmim : Kemal Paşa Smile
oyy oyy oyy 300 dolar çok az maaş yahu. patronuna ya mesaj at beni işten çıkar diye yada 1 haftanın dolmasını bekle yoksa işten çıkamazsın. birde biraz para biriktirip kiraya çık 700$ lazımdı sanırım kira için.
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Metalman

MesajTarih: Sal 25.09.2007 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işten kovuldum zaten. ilk günden işe gitmeyince Very Happy (Belgrad Taraflarında geziyordum da Smile ) e artık istanbul yolu göründü :p yavaştan geliyorum yardımlarınızı beklerim arkadaşlar Smile
serox

MesajTarih: Sal 25.09.2007 1:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sana mesaj atmıştım Smile ev arkadaşım olabilirsin diye Very Happy Bekleriz Very Happy Kapımız herkese açık Smile
strinzi

MesajTarih: Sal 25.09.2007 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metalman demiş ki:
işten kovuldum zaten. ilk günden işe gitmeyince Very Happy (Belgrad Taraflarında geziyordum da Smile ) e artık istanbul yolu göründü :p yavaştan geliyorum yardımlarınızı beklerim arkadaşlar Smile
boşver sen istanbulu londraya gel hayatını yaşaSmile popomundoda hayat standasrtları en yüksek londra Smile iş imkanlarıda çok fazla ve ücretli bir iş bulabilirsin.
Başa dön
Metalman

MesajTarih: Sal 25.09.2007 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serox demiş ki:
Sana mesaj atmıştım Smile ev arkadaşım olabilirsin diye Very Happy Bekleriz Very Happy Kapımız herkese açık Smile

Tmm istanbula geldim yeni 1 iş daha buldum. gelir kalırım akşam Smile Biraları ben alırım gelirken Smile
KeReMmM

MesajTarih: Çrş 26.09.2007 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bu oyunda nasıl para kazanabilirim ya aldığım maaş stüdyoya, kiraya yetmiyor bir de randevu verdim mi battım Smile
Benim kayıt olduğum 1. günde 29000$ım vardı ayrıca toplam 10000$ değerinde iki tane kitabı da haybeden okumuştum Smile Ama onu çok şansa kazanmıştım tamamen meslek sırrı Smile Tabi şimdi paralar suyunu çekti pek birşey kalmadı geriye Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
strinzi

MesajTarih: Çrş 26.09.2007 2:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi nasvilleden süt alıp başka şehirlerdekilere satabilirsin (süt bir tek orda varda) vip değilsen zaten zaten para alıp veremiyon. süt verip kitap vs alabilirin birinden. onun dışında para getiren mesleklerin kitabını alıp kendini geliştirip iyi bir işegirebilirsin. yada en kötüsü sokakta çal yapıcan . + çekiciliğini falan geliştir oyunda en azından bazen tezgahtarlarada iyi para veriyorlar bunun için çekiciliğini yükselt. yada temel fotografçılığı geliştirip ünlülerinin fotosunu çekip iyi para kazanabilirsin ben geçen 10.000$ falan aldım. londrada baya iş var gel istersen konuk ederiz bizim evde. Smile

Barry Hall. Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız