| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
KeReMmM

|
Tarih: Çrş 17.10.2007 22:53 Mesaj konusu: |
|
|
| didi_in_chains demiş ki: | ...
*İş arayanlara da yardımcı olabilirim bana mesaj atabilirsiniz.Barmenlere başlangıç olarak 700$ veriyorum.Çekicilik arttıkça maaş da artar... |
Ben iş arıyorum barmen olabilirim. Oyundaki adım Şevket Selanikli Çekiciliğim vasat ama daha arttırırım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
napalm Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Mar 22, 2007 Mesajlar: 395 Nerden: john barleycorn'un yanından
|
Tarih: Prş 18.10.2007 9:19 Mesaj konusu: |
|
|
oyuna yeni kayıt oldum ve şimdi 21 dolarım var...eha eha
ama kitap fiyatları el yakıyor...o ne abicim öyle 45-50 bin dolarlık kitap mı olur...sanki altın kaplama felan... _________________ yalnızlık paylaşılmaz... |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Prş 18.10.2007 11:44 Mesaj konusu: |
|
|
| napalm demiş ki: | oyuna yeni kayıt oldum ve şimdi 21 dolarım var...eha eha
ama kitap fiyatları el yakıyor...o ne abicim öyle 45-50 bin dolarlık kitap mı olur...sanki altın kaplama felan... | heheh hocam o kitaplar çok ileri seviyede kitaplar. 300$ da var mesela yoga 1000$ e de var 2000$ e de var şöyle güzel bir işe gir. kazandığın çaylak puanlarını sakın sağlık için falan harcama çekiciliğe, dış görünüşe,müzik yeteneğini falan gelirtir. çekiciliği ne kadar geliştirebilirsen o kadar iyi bir işe girebilirsin şimdilik. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 18.10.2007 13:49 Mesaj konusu: |
|
|
ya şu an bir işteyim zaten haftada 950 $ kazanıyom...başlangıç için yeterli olduğunu düşünüyorum...
bir de bankalarda neden hesap açamıyorum...bu kadar parayla olmuyor mu... _________________ yalnızlık paylaşılmaz... |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Prş 18.10.2007 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
| napalm demiş ki: | ya şu an bir işteyim zaten haftada 950 $ kazanıyom...başlangıç için yeterli olduğunu düşünüyorum...
bir de bankalarda neden hesap açamıyorum...bu kadar parayla olmuyor mu... | valla onu bende tam bilmiyorum ama belirli bir süreyi doldurman lazım sanırım oyunda örn 15 , 20 gün falan anne isteklerini bitirdikten sonrada olabilir. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 18.10.2007 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
neyse hesap açabildim...ya bi de bu annenin sağlık durumu kötüye gidiyor...buna bir şey yapamam mı...ölürse başıma felan kalır ev kokar... _________________ yalnızlık paylaşılmaz... |
|
| Başa dön |
|
 |
SkyDestRoyer

|
Tarih: Cmt 22.03.2008 6:30 Mesaj konusu: |
|
|
Aslı Oytun.. Çocuk yapmak isteyenleri bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
hayko-vampir

Kayıt: Jul 19, 2008 Mesajlar: 120 Nerden: haykonun olduğu her yerde
|
Tarih: Pts 11.08.2008 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
| dha bugün üye oldum ben bir rock grubu açmak istiyorum eğer benimle rock grubu açmak istiyorsan özel mesaj gönderebilirsiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Sal 12.08.2008 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar The Darkness adlı rock grubuma
Rock Tarihi 5* olan;
Temel Vurmalı 5*
Davul 5*
Temel Temel Vokal 5*
Vokalistlik 5*
Temel Klavyeli Çalgılar 5*
Klavye 5*
.. olan arkadaşlar aranmaktadır. Grubumun temeli salamdır 15 şarkılık harika tam provalı repartuvarım vardır.
Teşekkürler  _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
Basligi burada gormeseydim, bir popomundo hesabim oldugunu bile unutmustum. Oyun bir yerden sonra rutine bagladigi icin sikilmaya basliyorsunuz.. Ama arada bir bakinca da tatsiz degil.
Sevgiler.. _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
hauntedemy

|
Tarih: Cum 07.11.2008 6:48 Mesaj konusu: |
|
|
bende çok uzun süredir oynuyorum.bazen sıkılıyo insan ama zaten çok vakit almağı için keyifli tadı kaçmıyo en azından
online oyun arayanlara tavsiye ederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|