Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
gittim gördüm ama pek memnun kalmadım... insanların oraya geliş amacı çok çok farklıydı. kısacası orya giden insanlar çeşitli katagorilere ayrılıyodu bu yüzden de pek festival ortamı yoktu... yiyecekler kalitesizdi, sabaha karşı su bile alamıyoduk bu da canımızın sıkılmasına yetti açıkçası. ayrıca kent ve pall mall dışında sigara satılmıyodu 4 gün boyunca insanlar ne yapcaklarını şaşırdılar... ama tüm bunların dışında özellikle juliette lewis' in performansı izlenmeye değerdi... bence bu kadar olanağı(deniz,kum,güneş,müzik) çok daha iyi kullanabilselerdi verdiğimiz paraya değdiğini düşünebilirdik!!! festival diye gitmeyip tatil maksadıyla gitseydik aklımızda daha güzel şeyler kalabilirdi memnun dönebilirdik sanırım...
not: tuvaletlerinden gayet memnun kaldım her saat temizleniyodu(: _________________ the orkid-vokal
Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 181 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
Tarih: Pzr 05.08.2007 1:25 Mesaj konusu:
dunya gözuyle marılyn ı degordum hatta kafama su attı artık manson tarafından kutsanmıs bırıyım keske sahne önu alsaydım ama cok pısman oldum mm konserınde önumdekılerı gordukce :S _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız