Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Leman
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Leman
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
s_hifty

MesajTarih: Çrş 05.05.2004 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buradaki insanlar senin küfür etmeni görmeye gelmedi lemanı okumayanlar ve tartışmak isteyenler geldi Forum Kurallarında küfürün yasak olduğunu bilmiyorsun galiba leman senin yüzünden senin gibi lemanı hiç anlamamış biri yüzünden başlık kapanıcak ve sen burda aynı şeyleri söyleyerek bize laf sokabildiğini ama sadece aynı kelimelerin etrafında döndüğünün farkıda değilsin o yüzden bu forumu terket
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MarilynManson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 07.05.2004 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

senin isteğin emirdir s_hifty Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
s_hifty

MesajTarih: Çrş 01.12.2004 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

varol bak burda başladı bizim kavgamız kavgaya gerek yok laflarımdan ilginç birşey bulupta kavga çıkmasını istemiyorum yanlış anlama hiçbirşeyi hadi koınuşun bakalım leman ı sizde millet
Başa dön
HAILandKILL

MesajTarih: Prş 02.12.2004 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mizahi olarak 'öğreten adam ve oğlu'nu,'hain evlat ökkeş'i çok severdim...
s_hifty

MesajTarih: Pzr 05.12.2004 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öğreten adam ve oğlu nu çizmiyor artık kaan ertem uyuz oluyorum
Başa dön
TEAR_OF_SOUL

MesajTarih: Pzr 05.12.2004 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başta Cezmi Ersöz olmakla beraber orada mizahın dışında farklı olaylara değinen yazarların farklı bi dergide yaptıkları şeye devam etmeleri daha iyi.Leman mizah dergisi olarak kalsın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dream_cather

MesajTarih: Pts 31.01.2005 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya ben 3,5 yıldan beri l-manyak takib ediyorum ama bu gürcan yurt anlayamadım robınson!u 1 ay yazıyo 2,3 ay ense yapıyo herhalde Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
s_hifty

MesajTarih: Sal 01.02.2005 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

l-manyak la leman aynı dğeil burda konuşmasak iyi olur ama cevap vereyim gürcan robinson u hem yazıyor hem çiziyorki gördüğün gibi çok detaylı çiziyor bu çok uzun sürüyor birde cabbar babanın konusunuda o yazıyor o yüzden yani Very Happy
Başa dön
monaLisa_

MesajTarih: Pts 10.10.2005 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erdener abi derim susarım
acizzerre

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ZeRDuSHT demiş ki:
Leman out, Penguen in... L-Manyak out, Lombak in... Gerçek bu... Zaten olayın aslına bakıncada aslında okuduğumuz insanlardan sıkılmadığımızı görüyoruz, sadece okuduğumuz (şahsım adına okuduğum diyim) insanlar adres değiştirdi... O kadar... Baruter, Solmaz, Seçuk Erdem, Erdil, Ablak ve diğerlerinin Lemandan niye ayrıldıklarını biliyorsunuzdur umarım... Leman yönetimi Baruter ile reklam konusunda ikileme düştüler.. Leman gibi bir dergide reklam yayınlanmasını istedi Leman yönetimi, buna ise Baruter karşı çıktı ; "savunduğumuz değerlere aykırı, reklam varsa ben yokum" dedi... Ve reklam konuldu ve Baruter gitti.. Geri kalan arkadaşları da beklendiği üzere Baruter'i yalnız bırakmadılar... Daha da güzel oldu bence... Lemanda bir Cezmi Ersözün kaldığı söyleniyor, kalsın o orda, ben bu dergiyi ağlamak ve sürekli aynı şeyleri okumak için almıyorum zaten... Ha, bir de Kemik geldi, bağımsız olarak... Şahane bence...
kesinlikle haklısın lemanla gırgırı alıyorum arasıra nereye gidiyolar diye kesinlikle berbat tamam gırgırın bi efsanesi vardı orasına tabiki lafım yok ama şuanda esprileri tarzı çizimleri bir belki iki kişi dışında doyurmuyo bide fatih solmaz tarzı komiklik yapmaya çalışan yazan tipler varki solmazdan hazzetmememe rağmen kendisine sempati duymamı sağladılar içine etmişler işin çünkü.yazarlarıda çok basit.edebiyat falan değil tamam halktan yana olalım ayağı hakim ama abartmışlar fazla kaçıyo.lemanda o sıkılhan falanda ne allahaşkına hala böle şeylere gülen varmı ya.genel çizgileri ikisininde fiyasko bence bi kaç kişi kurtarıyto onlarda yakında ayrılır zannımca lemanda paf takımı derginin genelinden çok daha iyi bence.. bilmiyorum kemikte inceden düşüşe geçti adam kaybediyo ama diğerlerinin yanında iyi yine penguenle lombak zaten artık başı çekiyo kimse inkar etmesin.
acizzerre

MesajTarih: Cmt 05.11.2005 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mahcem demiş ki:
Freebird sözü ağzımdan almış.

Leman Gırgır'ın o 70'li ve darbe sonrası 80'li yıllardaki kalitesini bırak yakalamayı, üçbin mil yanına bile yaklaşamadı. Oğuz Aral'ın kapasitesiz biraderinin çıkardığı Fırt'ın Yavrunuzun Sayfası mantığını adapte edip yolundan gidip küfür, cinsellik ve maganda stereotiplemesi ile inanılmaz bayağı, sanki bu ülkede solculardan başka bütün herkes gerizekalıymış gibi dünyaya ve ülkeye at gözlüğünden bakarcasına yaklaşan 1.7 derece bir bakış açısıyla kendini ve ekibini kepaze etti, arada bir tek tük gerçekten kaliteli yazar-çizere bir süre yer verdi ama ya onlar bir süre sonra bırakıp gittiler, ya da diğerleri gibi oldular. Bir dirhem bal için bir çeki odun çiğner oldu insan Leman okurken, bir tane komik karikatür görecem diye bir yığın abzürt rahatsız beyin ürünü karalama resim taramaya başladığımı farkettim. Gırgır da solcu bir kadroya sahipti ama hiç olmazsa bir kaliteleri vardı, adamın fikrine katılmasan da hiç olmazsa okuduğunda insanı düşündüren, kıvrak zekâlı bir mizahı vardı. Orada solcu, sağcı, maganda ayı köylü görmezdin. Kendini görürdün, komşunu arkadaşını, vapurda her akşam rastladığın simitçiyi görürdün. Bırak Gırgır'ı, o zamanlar Gırgır'a alternatif çıkarılan ama hep ikinci kalite gözüyle baktığımız Çarşaf bile Leman'dan kat be kat üstündü.

İlk çıktığında Leman'ı bir-birbuçuk sene kadar takip ettim (Limon idi, sonra birşeyler oldu Leman'a döndü filan), sonra bırakın beni güldürmeyi, normalde yüzümde olan tebessümü dahi kaybetmeme sebep olmaya başladığını farkettiğim için de bıraktım. Türkiye'den ayrılmadan önce vapurda yanımda unutsalar alıp bakasım yoktu. Son döndüğümde bir sayısını elime alıp baktım, hiçbirşey değişmemiş. Aldığım gibi yerine koydum.

Abzürt abzürt hilkat garibesi şekilli kafasından bacak çıkmış burnu patlıcan sivilceli ya da çöpten adam çizerek espri yaptığını zanneden bir yığın sulu insan görüyorum sayfadaki mürekkebin arkasında. Kimbilir belki de gerçekten iyi niyetli insanlar ama birisinin onlara o işin adamı olmadıklarını anlatması lazım. Gidip kendilerine başka bir iş tutsunlar.

Kağıt, para ve vakit israfı.
bu abi güzel konuşmuş araları okumaya üşenip atlayanlar mahrum kalmasın abi
Başa dön
children_of_the_korn

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 4:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bloodrain gerçekten helal olsun konuşmandan anlıyorum ki lemanı gerçekten anlamışsın.. Ama insanların nedense farklı bakış açıları ile şu anda ülkenin ne halde olduğunu fark etme gibi bir amacı yok. Zaten öyle bir amaçlarıolsa bunları kendileri düşünürlerdi. Leman çizerleri her zaman eleştirerek mizah yapmıştır. Bütün dergi kapaklarına bakabilirsiniz. İstemeyen varsa okumasın kimsenin umrunda değil. Ancak ne olduğunu bilmeden konuşmayın bir konuda. Çünkü bir yargıda bulunabilmek için yorum yapacağınız şeyi iyi tanımalısınız.. Öğrenin veya öğrenmeyin sizin bileceğiniz iş. Yalnız bu yorumu yapıyorsanız düşüncelerinizi biraz da bu şekilde yönlendirin.
buzz

MesajTarih: Çrş 30.08.2006 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

leman bir okuldur ve bilinçli insan yetiştirir
ozgu

MesajTarih: Pts 13.11.2006 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bahadır B. olmaza bende okumam ama adam muptela ettı benı.
undefined_dark

MesajTarih: Pzr 17.12.2006 2:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Le-Manyak Smile
labyrinth

MesajTarih: Pts 01.01.2007 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olmadi ,nihat genc ayrildi Sad
Başa dön
ForzaRock

MesajTarih: Sal 03.04.2007 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bazı eski sayılarını hala saklarım...

arada alıp okuduğum ve güldügüm karikatürleri..

erdener abi ve erkut abi, yattaravalli favorilerim..

mahşeremin üç atlısı: Behiç Pek, Ahmet Yılmaz, Kaan Ertem..

bayılıyorum bu çizerlere

bazan politikaya ve politik tepkilere çook derinlemesine daldıklarında hoşuma pek gitmiyo ama adamların hali tavrı belli napalım..

Lemanım yürü be yavrum
denoktabenokta

MesajTarih: Cmt 15.09.2007 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende tek geçerim Leman'ı...Keşke Nihat Abi'yi hala okuyabilsek orda.De-Doku'dan kazandığım :p Nihat Genç Kitabı ''Memleket Hikayeleri'' kitaplığımda en sevdiğim kitaplar arasındadır.Okurunu sever Leman...
gizgiz

MesajTarih: Sal 01.07.2008 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lisedeydim ablam okurdu ben ucundan bakar anlamazdım esprileri, şimdi ben okuyorum ve feci seviyorum.... özellikle'de Leman'ı yerinde yani Leman Cafe'de okumayı çok seviyorum. İnsan bir anda içine girityor derginin...bir anda bir karikatür olduğunu hissediyor....
Başa dön
istanblues

MesajTarih: Prş 23.10.2008 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Davayı "Hamdolsun" kazanmış Rolling Eyes

http://www.ntvmsnbc.com/news/463223.asp
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız