Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Helloween - 21 Kasım 2007 İstanbul
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Helloween - 21 Kasım 2007 İstanbul
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dennischambers
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 14.09.2007 5:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sadece Helloween için gidilebilecekken yanına Gamma Ray'inde eklenmesi daha da muhteşem olmuş.
Özellikle konserin son bölümünde Gamma Ray ile Helloween'ın aynı anda sahne alacağı düşünülürse Kai Hansen'li bir Helloween kaçmaz, kaçırılamaz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 18.09.2007 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

CelestialEra demiş ki:
Ayrıca birde isyan bayrağı çekmek istiyorum.

Bre Echoes Production....

Bre Yeni Melek Gösteri Merkezi....

Böylesi bir konseri yapacak Çarşamba gününden başka gün yokmuydu ??? Cuma olmazmıydı, Cumartesi olmazmıydı ??? Nedir bu Çarşamba yawww ?!?!?

Neyse Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum. Haftasonunda da herhalde Hande Yener fln vardır...!!!?!?!?!!

mantıksız bir isyan olmus seninki... adamlar bir konserliğine memleketlerinden çağırılmıyor ki... turneye çıkıyorlar. bazen her akşam bazen iki günde bir konser veriyorlar. bize de çarşamba denk gelmiş. sanırım bizimkinin hemen ertesi günü de yunanistandalar.

bu arada turnelerinin bir bölümüne axxis de eşlik ediyor ama ne yazık ki türkiye'ye gelmiyor.

benim için şöyle bir problem var. helloween'İn kuruluş yıllarında esas adam kai hansen'di. benim için gamm araya helloween'den daha önemli. özellikle land of the free albümünün hastasıyımdır. kişisel zevkime göre helloween ön grup olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
jeffloomis

MesajTarih: Çrş 03.10.2007 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DEJ-A

MesajTarih: Sal 05.02.2008 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yanlış yere geldi,pardon.

En son DEJ-A tarafından Sal 05.02.2008 21:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serox

MesajTarih: Sal 05.02.2008 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

orda mısın? Shocked biraz geç olmadı mı? Idea
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız