| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
grindstone

|
Tarih: Pzr 25.07.2004 0:11 Mesaj konusu: Slash |
|
|
| Benim için dünyanın en karizmatik gitaristi,onu görünce insanın eline gitar alıp çalası geliyor.artık velvet revolver'da konuşturuyor gitarını.eski performansından pek birşey kaybetmemiş gibi..sizin de yazacak birşeyleriniz vardır mutlaka.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Pzr 25.07.2004 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
Ah birde ayık gezse dimi  _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
grindstone

|
Tarih: Pzr 25.07.2004 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
| artık bırakmış..mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
Loogie

|
Tarih: Sal 27.07.2004 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
Erken veda etmemek için azaltmış...
Ya velvet revolver da biraz arka planda kaldı
benim için çok hayal kırıklığı oldu
ve de tabii ki GUNS N ROSES ve SLAHS'S SNAKEPIT teki tarz nerde VELVET REVOLVER ın tarzı nerde...
Ahh ahhh _________________ Loogies are cool
www.loogieband.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Sal 27.07.2004 10:52 Mesaj konusu: |
|
|
Blue Jean'de bıraktığı yazılmış ki o zamanda inanmamıştım.. Güya ağzına içki bile koymuyormuş.. Adam almanların MTV'sine çekti grupta bi eleman var sarı saçlı ama azla uzun değil.. onunla beraber sırf 7-8 bira götürdüler.. Ha sigarada cabası.. Ulan bizim televizyonlarda böyle bir şey olsa kesin kanal kapatılır  _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Sal 27.07.2004 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
| abi bırakmış içkiyi ve uyuşturucuyu ve uyuşturucu karşıtı sözler yazıyormuş |
|
| Başa dön |
|
 |
grindstone

|
Tarih: Çrş 28.07.2004 11:14 Mesaj konusu: |
|
|
adamın vücudunda artık kan yerine alkol dolaşıyordur tam olarak bırakmamıştır o yüzden  |
|
| Başa dön |
|
 |
beyaz_yalanlar Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 27, 2004 Mesajlar: 767 Nerden: ...my hidden soul..
|
Tarih: Çrş 28.07.2004 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
bence velvet revolver albümü gayet başarılı...
slashin karizmaya zate lafımız yok.. adam süper.. _________________ LaRochefoucauld'un 233 No'lu Özdeyisi |
|
| Başa dön |
|
 |
VaMpANGEL

|
Tarih: Pts 13.09.2004 4:21 Mesaj konusu: |
|
|
Neler neler yaparım ben ona:) Duffla gelseler ilk bize:) _________________ Sözcükler tükendi söylemeye imkan yok. Klavuz da yok yolcu da yok yol da yok.Hatırlanacak çok şey unutmaya vakit yok biz bir zamanlar...Konuşmayalım... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYWIFEMYLIFE Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 29, 2003 Mesajlar: 1660 Nerden: ŞÜKRÜ SARACOĞLU
|
Tarih: Sal 14.09.2004 11:55 Mesaj konusu: |
|
|
hayatımın grubu guns n roses'ın gitaristi,besteci,söz yazarı,sahne manyağı.
anti karizmatik olduğu için karizmatik, axl'ın deyişiyle half man half beast calling himself slash! bir çok insanın yeteneksiz bulduğu aabi yngwie var,satriani var bu ne ki dediği beceriksiz gitarist!
nitetrain,paradise city,sweet child.....saymakla bitmez şarkının yaratıcısı.
guns'ın bitmesine katkıda bulunduğu için nefret de ettiğim ama yine de çok sevdiğim insan.
daha söylecek çok şey var ama....
SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH SLASH |
|
| Başa dön |
|
 |
kowalczyk

|
Tarih: Sal 28.09.2004 19:44 Mesaj konusu: |
|
|
karizma adam yaa....velvet.le cikti simdi basimiza pek sevindim... _________________ "Hayatta 2 kişiye güvenirim; biri benim diğeri sen değilsin" (Cameron Poe) |
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 28.09.2004 20:19 Mesaj konusu: |
|
|
Slash benim gitara başlama sebebimdir. GnR'dan ayrıldığında çok üzülmüştüm;ama Snakepit ve VR çok güzel oldu... VR'da Duff'ın da olduğunu öğrenince deli odum...Keşke Izzy ve Steven da olsaydı da bir Appetite for Destruction tadı yakalasalardı; olsun böyle de seviyoruz onları... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
LastChild

|
Tarih: Sal 28.09.2004 21:24 Mesaj konusu: |
|
|
oldukça itici tipli bir herif ayrıca seksi yada karizmatik bulanlara şaşıyorum ama allah var iyi çalıyo.bu arada axl rose un kendi grubuyla verdiği bi konsere izleyici olarak gitmek istemiş ama axl ın talimatı üzerine içeri alınmamış  |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Çrş 29.09.2004 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
sağlam çalıyo..tatlı herif _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 29.09.2004 17:36 Mesaj konusu: |
|
|
çok sempatik olmasının yanında attığı süper hızlı+melodik karışımlı sololarıyla kalbimle beraber kulağımı da çalmış süper insan... _________________ LaRochefoucauld'un 233 No'lu Özdeyisi |
|
| Başa dön |
|
 |
hellsbells

|
Tarih: Çrş 29.09.2004 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
| nirvana coverlayarak sevenlerini dehşete düşürdü maalesef. umarız sarhoş bir anında yapmıştır. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 29.09.2004 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
Nirvana, Slash ve Axl'ın 90lar'da en beğendiği grup. Hatta "En çok kimden nefret ediyorsunuz?" sorusuna "Bizi kendinden mahrum bırakıp gittiği için Kurt Cobain'den" diye cevap vermişlerdi... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Çrş 29.09.2004 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
| hellsbells demiş ki: | | nirvana coverlayarak sevenlerini dehşete düşürdü maalesef. umarız sarhoş bir anında yapmıştır. |
bu Nirvana coverlama olayini cok grup yapiyo ya uyuz oluyorum Metallica da yapmisti gerci artik Metallica dan ne kaldi tartisilir ama bunlarinda coverlamasi iyi olmamis... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
RpR

|
Tarih: Prş 30.09.2004 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
slash soloları süper
sırf onun için velveti dinledm beğendm güzel olmuş _________________ slayer raining bloodı vaderdan dinleyin!!raining blood
Certainly, human are doomed to repeat thier mistakes. Because they are so short lived |
|
| Başa dön |
|
 |
|