Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Uni-Rock- 20-22 Haziran 10 HAZİRAN GÜNÜNDEN İTİBAREN 78 YTL
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Uni-Rock- 20-22 Haziran 10 HAZİRAN GÜNÜNDEN İTİBAREN 78 YTL
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Bloody_Wolverine

MesajTarih: Cum 13.06.2008 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Parkormanda yeme içme olaylarının nasıl olduğunu bilen var mı acaba?....yani fiyatlardaki tuzluluk oranı nedir:)?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-maJestY-

MesajTarih: Cmt 14.06.2008 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2005 Dream Theater konserinde büyük plastik bardaktaki suya ( Evet sürahiden koydular Very Happy ) 3lira mı ne vermiştik (:

Ama bu festivalde fiyatların daha uygun olacağını düşünüyorum...

Teknolojik.Net Web Çözümleri :: http://www.teknolojik.net
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
serox

MesajTarih: Cmt 14.06.2008 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence bi rezaletle karşı karşıya gelebilirz tekrar. üstelik 2005'te DT gelince gitmek için elimden geleni yapmıştım ama bi kaza geçirmiştik gidemeiştim. yoksa bi suya 3 lira vermeye hazırdım ben Very Happy bekle ki gelsinler şimdi Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
-maJestY-

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 0:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2007'de İstanbul Arena'ya gelseydin madem, su ucuzdu hem Razz

Gece dönemezsek mekanda çalı çimene yatsak olmazmı acaba kovarlarmı kombinesi olmayanı Smile

Teknolojik.Net Web Çözümleri :: http://www.teknolojik.net
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
serox

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 3:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o zamanda yurtdışındaydık aga. bana nasip olmıcak galiba dinlemek bu abileri canlı canlı Smile su da ucuzmuş baksana Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
emirizmir

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biletix te

"Lütfen tercih ettiğiniz bloğu seçiniz.
Sistem, seçilen blok içerisinde mevcut en iyi koltukları verecektir.

PAR0 AYAKTA

PAR9"

Bu ne demek oturulan bölüm mü var.Tek günlük bilet alanlar önden mi izleyecek.

Birde fiyatlar daha artar mı?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
petrozza_fan

MesajTarih: Pts 16.06.2008 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaa acaba testament imza olayına girer mi arkadaşlar bi fikri olan var mı?
geçen sefer olumştu imza günü ama fest olunca emin olamadım boşa taşımsak o kadar ıvır zıvır yoksa imza falan
Başa dön
serox

MesajTarih: Pts 16.06.2008 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emirizmir demiş ki:
Biletix te

"Lütfen tercih ettiğiniz bloğu seçiniz.
Sistem, seçilen blok içerisinde mevcut en iyi koltukları verecektir.

PAR0 AYAKTA

PAR9"

Bu ne demek oturulan bölüm mü var.Tek günlük bilet alanlar önden mi izleyecek.

Birde fiyatlar daha artar mı?

Ben kombine almıştım ama arkadaşım yanımda tek günlük aldı.. Seçimi sen yapmıyorsun sistem senin için yapıyor. Bu arada bizi yiyorlar "mevcut en iyi koltuk yada yer değil, ne kaldıysa ellerinde onu veriyorlar" Very Happy
emirizmir

MesajTarih: Pts 16.06.2008 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kamp için kapılar hangi gün ve saat kaçta açılacak.Herhangi bir bilgi bulamadım kendi sitesinde bilen var mı.
Başa dön
Drizzt113

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cuma sabahı saat 10.00 da KOMBİNE bilet sahipleri için açılıyor...

Satılık Digitech Rp300 Prosesör
http://www.turkrock.com/ftopic82616.html
Başa dön
emirizmir

MesajTarih: Prş 19.06.2008 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

UNI-ROCK OPEN AIR FEST GENEL BİLGİLENDİRME

BİLETLER VE GİRİŞ ÇIKIŞ KURALLARI

KOMBİNE­-KAMP BİLETLER

KOMBİNE-KAMP BİLETLİ KATILIMCILARIMIZ İÇİN KAMP ALANI 20-HAZİRAN-CUMA SABAHI 10:00 DA AÇILACAKTIR.
KOMBİNE BİLET SAHİPLERİ GÜN İÇERİSİNDE FESTİVAL ALANINDAN ÇIKIŞ YAPTIKLARI TAKDİRDE ERTESİ GÜN 12:00 DEN ÖNCE ALANA TEKRAR GİRİŞ YAPAMAZLAR.
KAMP ALANI 23-HAZİRAN-PAZARTESİ SABAHI 10:00 A KADAR BOŞALTILACAKTIR.

KOMBİNE-KAMP BİLETLER

KOMBİNE-KAMP BİLETLİ KATILIMCILARIMIZ İÇİN KAMP ALANI 20-HAZİRAN-CUMA SABAHI 10:00 DA AÇILACAKTIR.
KOMBİNE BİLET SAHİPLERİ GÜN İÇERİSİNDE FESTİVAL ALANINDAN ÇIKIŞ YAPTIKLARI TAKDİRDE ERTESİ GÜN 12:00 DEN ÖNCE ALANA TEKRAR GİRİŞ YAPAMAZLAR.

YDS SINAVINA GİRECEK OLAN VE CUMARTESİ GECESİ KONAKLAYACAK KATILIMCILAR SINAV GİRİŞ KARTLARINI KAPIDAKİ GÖREVLİ ARKADAŞLARA GÖSTERDİKLERİ TAKDİRDE SABAH ÇIKIŞ YAPIP GÜN İÇİNDE ALANA TEKRAR DÖNEBİLİRLER.

TEK GÜNLÜK BİLETLER

TEK GÜNLÜK BİLET SAHİBİ KATILIMCILAR İÇİN FESTİVAL ALANINA GİRİŞ HER GÜN SAAT 12:00 DE BAŞLAYACAKTIR.
GÜN İÇERİSİNDE GİRİŞ ÇIKIŞ OLMAYACAKTIR VE ÇIKIŞ YAPAN SEYİRCİLERİMİZİN TEKRAR GİRMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR.
TEK GÜN BİLET SAHİPLERİ İÇİN ALANIN BOŞALTILMA SAATİ SON KONSER SONRASI 04:00 OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

KAMP ALANI
KAMP ALANI 20-HAZİRAN-CUMA SABAHI 10:00 VE 23-HAZİRAN-PAZARTESİ SABAHI 10:00 ARASI AÇIK OLACAKTIR.

KOMBİNE BİLET SAHİPLERİ İÇİN PARKORMAN DAHİLİNDE 2 ANA KAMP ALANI BELİRLENMİŞTİR. FESTİVAL ALANINDA Kİ GÖREVLİ ARKADAŞLARIN YÖNLENDİRMESİ İLE ÖNCE 1 NUMARALI KAMP ALANI DAHA SONRA 2 NUMARLI KAMP ALANI AÇILACAKTIR.KAMP YAPACAK KATILIMCILARIN BU YÖNLENDİRMELERE UYARAK YERLEŞMELERİ VE KURALLARA UYGUN DAVRANMALARINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

FESTİVAL SÜRESİNCE ÇADIR , MAT VE UYKU TULUMU SATIŞI OLACAKTIR.

YİYECEK VE İÇECEK STANDLARI

FESTİVAL ALANINDA AÇILACAK OLAN YİYECEK VE İÇECEK STANDLARINDA YER ALACAK ÜRÜNLERİN FİYAT ARALIKLARI ŞU ŞEKİLDEDİR.

ALKOLLÜ İÇECEKLER : 6YTL-10 YTL
YİYECEK ÇEŞİTLERİ : 4 YTL-7 YTL

AKTİVİTELER

HAVUZ

FESTİVAL SÜRESİNCE HERGÜN SAAT 09:30 -15:30 ARASINDA PARKORMAN HAVUZU KATILIMCILARIN KULLANIMINA AÇIK OLACAKTIR VE EK ÜCRET ALINMAYACAKTIR.

PAINTBALL

FESTİVAL ALANINDA KATILIMCILARIN PAINTBALL OYNAMA İMKANI OLACAKTIR. BU AKTİVİTE ÜCRETLİDİR.

BEACHVOLLEY

HAVUZ ALANINDA BULUNAN BEACH VOLLEY SAHASI FESTİVAL BOYUNCA KATILIMCILARIMIZ İÇİN AÇIK OLACAKTIR.
Başa dön
emirizmir

MesajTarih: Prş 19.06.2008 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yani sabah 9 da çıktın dışarda yiyelim dedin.O günkü konserleri kaçırıyor musun. Sonraki gün mü alacaklar içeri yoksa ertesi günden kasıtları gece 12 den önce çıkanlar için mi.Anlamadım bu işi.

Zaten baba gruplar 12 den sonra çıkacak.sahah 2 de bitti konser çıktın dışarı o gün giremeyecek misin.

Eğer anladığım gibiyse heralde içeride satış yapmak için giriş çıkış muhabbeti olmuş ,fiyatları da yüksek tutmuşlar.
Başa dön
DU_HAST

MesajTarih: Pzr 22.06.2008 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Testament'in tarihin en efsane Alone In The Dark performanslarından birini sergilediği konser oldu bu konser. Zaten işin rengi Over The Wall'la konsere girmelerinden belliydi. Mükemmeldi herşey , Testa dağıttı ortalığı müthişti.
rostocker

MesajTarih: Pzr 22.06.2008 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aşırı yorgunluğumdan dolayı konsere 21'de gelebildim,Pentagram'a yetiştim.Şu son yıllarda Pentagram'ı 6-7 kez seyrettim herhalde.(Kahretsinki Crossfire'a yetişemedim).Bence kötü bir performanstı.Ya şu Murat'a biri sahnede hareket etmeyi öğretsin yahu,sadece şarkı söylemesin.Sürekli Unspoken albümünden çalmalarına da sinirleniyorum.Eski şarkıları çalın biraz be çok şey mi istiyorum?

Pentagram sahneden indikten sonra yaklaşık 50 dk Testament için bekledik.Beklerken bir yandan sürekli Metallica şarkıları çalmalarına uyuz oldum(tamam anlıyorum kalabalığı ısındırmak için çalıyorsunuz fakat Metallica çalıyosunuz bari eski baba şarkılarını çalın).Biraz değişik gruplar ve eski parçalar çalsaydınız be abi.Bi ara da Hayko çaldılar hatırlıyorsam.Saygım ve sevgim vardır ama o ortama uyuyor mu şimdi,senin gibi dj in ta....

Neyse Babalar geldi...

İlk konseri daha çok beğenmiştim şahsen ama bu da çok iyiydi.Alanda fazlaca kaliteli ,ilk konserdeki gibi, fanlar yoktu (bu yüzden festival seyircisini pek sevemiyorum).Şarkılar hep birlikte söylenemedi.Sins Of Omission,Legacy çalmadılar beni üzdüler.Ama 3 Days In Darkness olayı bitirdi,harikaydı.Chuck Baba'nın konuşmaları,o samimi hareketleri süper.Testament'i bu mütevaziliğinden dolayı çok seviyorum.Milli formayla bis yapması güsel oldu.Bu arada Chuck Baba'nın bedeninine göre forma bulmaları zor olmuştur herhalde,tebrik ediyorum Very Happy Eric abimiz de dün canavar gibiydi.Alex'i anlatmıyorum bile...Greg abimiz de bi ara Paul abimizin yanına zıplamak isterken ayağı kaydı korkuttu bizi.Paul de hala şahane çalıyor.

Hala eskisi gibiler.Yine gelin.Seviyorum bu grubu ya daha çok yaşayın siz...
serox

MesajTarih: Pzr 22.06.2008 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pentagram kesinlikle vasattı hiç ama hiç beğenmedim. Testament içinse çok beklettiler bizi ve beklerken hayko cepkine maruz kaldık bi süre Smile nys ki ilk kez canlı dinleme fırsatı bulduğum babalarım geldi... Videolarından izlediğime göre enerjilerinden hiçbir şey kaybetmemişler. Alone in the dark olayı bitiren kısım olmuştu yanımdaki iki küçük velet bile ezbere söylediler valla Smile burdan onları da tebrik ediyorum Smile Yalnız chuck biraz eritmeli diye düşünüyrom Very Happy
ForzaRock

MesajTarih: Pts 23.06.2008 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

- geçen seneki Summer Rock ile kıyaslandığında gerek mekanın düzenliliği gerek bakımlılığıyla Uni-Rock iyiydi. Tuvaletler için aynı şeyi söylemek zor, binlerce insana (bunların çoğu bira içiyor) o tuvaletler yetmedi, Parkorman'ın alanı büyük ama tuvaletleri neden o kadar yetersiz yapılmış anlam veremedik.

- evet fiyatlar pahalıydı, küçük boy biraya 6 lira vermek adama koyuyo, zaten içme isteğini de kaybettiriyo. Müzikseverleri yolunacak kaz olarak gören zihniyet birgün yok olup gitse ne iyi olacak!

- Malt sahnedeyken içri girdik, Cenk her zamanki rahatlığıyla işini yapıyordu, kitle isteksizdi, çoğu kişinin sahneyle alakası yoktu ama Cenk Cover manevrasıyla seyirciyi eline aldı.

- İsrailli grup festivalin eğlenceli yüzüydü, hepimizin ihtiyacı vardı, türkü gibi parçalarla metalcileri coşturmasını bildiler, la la la lay dakikalarca la la lay hep bir ağızdan Smile Bi anda maç atmosferine girildi, Metal/Rock dinleyen kitlenin hep beraber Türkiye Türkiye çekmesi görülmeye değerdi...bu durum herkesin milli takımı ateşlenmesine ihtiyacı olduğunu gösterdi.

- Pentagram'ı beğenmeyenleri anlayamadım. Adamlar napsalardı sahneye dansçı kızlarla mı çıksalardı, ağızlarından ateş mi fışkırtsalardı...
doğru parçaları seçmişler, seyircinin katılımı etkiliydi (Testament'teki seyriciden daha ateşliydik). Tek hayal kırıklığım "Behind The Veil" çalmamış olmaları. Gayet sıkı çaldılar hepsinin ellerine sağlık.

- Testament'a saygım var ama pek dinlemişliğim yok. Testament sahnedeyken, seyircilerin çoğunluğunun suskun kalıp baktığını görünce yalnız olmadığımı anladım.

- Dönüş sorunsuzdu, Maslak Parkorman hem alanı hem ulaşımının rahatlığıyla her şeye rağmen iyi mekan. Fiyatları dışında!
rainbow

MesajTarih: Pts 23.06.2008 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Festival seyircisi" o suskun kalan. "Testament kitlesi" değil tam anlamıyla. O yüzden olmuştur sessizlik. Veya olmuş gibi gelmiştir, bilemiyorum. Over The Wall ile girip, Into The Pit ile devam ettiler, daha ne yapsınlar? Testament gelmiş, seyirci suskunmuş. Eyvah eyvah...
Başa dön
DU_HAST

MesajTarih: Pts 23.06.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla arka tarafları bilmiyorum da testa sahnedeyken ön tarafta baya bi eğlendik biz. Beraber söyledik biçok şarkıyı da. Benim için çok özel bi gündü.
odarelk-MM

MesajTarih: Pts 23.06.2008 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aşırı fiyatlar,yetersiz tuvalet sayısı,aktivite azlığı gibi sorunlar sıktı.Her grup için dakikalarca tak tak tak şeklinde soundcheck yapılması ayrı bir konuydu.Örneğin Moribund Oblivion un makyajları ile sahneye soundcheck yapmaya gelmeleri hem sahne etkisini hem de profesyonellik anlayışını yerle bir etti.En benzer festival olan summer rocks da nasıldı buy durum bilemiyorum ama bu şekil soundcheck olayını ilk defa görüyorum.Onun dışında her grup hakkını verdi.Ana gruplar da beklediğim kalabalık ve heyecan yoktu..Bu arada Pentagram iyiydi güzeldi ama normal performansları değildi,sanırım Murat'ın belinde bir sorun vardı neredeyse yürüyemiyordu...Hayko Cepkin yuhalamasına gelince kesinlikle olmaması gereken bir olaydı saygısızlıktı.Ortama hiç uygun bir hareket değildi Hayko çalmak katılıyorum ama sahneye bir şeyler fırlatmak yapılası bir şey değil....
SiPASTiK

MesajTarih: Sal 24.06.2008 8:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlk günden başlamak gerekirse kapıda gereksiz yere bekletilmek hoş olmadı.Site de giriş adı altında belirtilen saatten 1 saat geç içeri alınmaya başlanması insanları çok rahatsız etti.Girişteki yetersiz Arama(üzerimizi bile aramadılar o derece yetersiz) "keşke birşeyler getirseydik yanımızda" diye hayılanmamıza sebebbiyet verdi.
Festival alanının kalitesi göz kamaştırıyordu,kaç festivalde havuzbaşı keyfi yapabildik şimdiye dek?
Tuvaletlerin sayıca yetersizliği kötüydü ama sürekli temizleniyordu.Hijyen konusunda birşey söyleyemem.Özellikle barışarockla kıyaslamanızı isterim.
Fiyatlara "OHA" demekten başka birşey yapamadık.30luk bira ,6ytl küçük su 1 ytl ,1 bardak çay 4 ytl (ki çaykolik biri olarak kabus gibi 3 gün geçirdim),küçük bayat ekmeğin arasında 3-4 parça köfte 6 ytl,soğuk sandviç (en cazibi bu oldu) 4 ytl,aklımdaki fiyatlar bunlar.
Bilet fiyatındaki ucuzluğu buradan kapattılar.

Çadır alanları daha önce gördüklerimden çok daha iyiydi.A-B-C alanları dışındaki yerleri bilmiyorum ama yapay çimlerin üzerinde ne biz ne de çadırlarımızın içi diğer festivallerdeki kadar kirlenmedi.

Son olarak söylemek istediğim şey müzik vs bahane,asıl güzel olan şey orada tanımadığın insanlarla bulunduğum paylaşımlar festivalin gerçek tadını verdi.Eve döndüğümde oraya alıştığım için biraz garipsedim ama çaya kavuşmam ev ortamına tekrar ısınmamı sağladı.

Seneye tekrar gider miyim? Evet giderim.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız