Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Eh..
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Eh..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
LeftEyeNine

MesajTarih: Prş 08.05.2008 22:06    Mesaj konusu: Eh.. Alıntıyla Cevap Ver

Rahat 3-4 yıldır girmediğim forumlarda bir baktım ki imzamı birileri " Kabul ediyorum götverenin tekiyim " diye değiştirmiş.

Hangi embesilin mahsulü bu? Bu nasıl ezik bir mastürbasyon? Her kimsen: Ne anladın lan bunu yapmaktan ?
CityOfAngeLs

MesajTarih: Cum 09.05.2008 1:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

baslık acıcana imzanı değisdirsene Very Happy
kim yazmışsa kaynanası 90 yaşına kadar yanında yaşasın Very Happy
LeftEyeNine

Nerden: Ayd&#253;n - &#221;zmir karayollar&#253; aras&#253;

MesajTarih: Cum 09.05.2008 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İmza değiştirme yetkisi elinde olan birinin, kalkıp aktif olarak 2004-2005 'e dek forumlarda rol almış, o 1.5 senelik dönemde 650 mesaj atmış birini seçip bunu yapıyor olması sorgu ve ifşâ isteyen, ister istemez "kimin tavuğuna kışt dedik ?" dedirten bir harekettir.

Yine de tavsiyen için teşekkürler.
LordOfTheMasters

MesajTarih: Cum 09.05.2008 1:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yuh artık başka birşey diyemiyorum bu da yapılır mı be :S
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 09.05.2008 9:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LeftEyeNine, senin kullanıcı adı ve şifreni bilen biri giriş yapıp imzanı değiştirmiştir. Bizim bunu kimin yaptığını bilmemiz görmemiz mümkün değil. Profil bilgilerinden imzanı değiştirdikten sonra şifreni de değiştir bence Wink

* Uzun zamandır girmediğini söylüyorsun, o ara bilgilerini birine vermiş olma ihtimalin var mı?

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gabriyeli

MesajTarih: Cum 09.05.2008 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

futurist demiş ki:
LeftEyeNine, senin kullanıcı adı ve şifreni bilen biri giriş yapıp imzanı değiştirmiştir. Bizim bunu kimin yaptığını bilmemiz görmemiz mümkün değil. Profil bilgilerinden imzanı değiştirdikten sonra şifreni de değiştir bence Wink

* Uzun zamandır girmediğini söylüyorsun, o ara bilgilerini birine vermiş olma ihtimalin var mı?

Güzel güzel tavsiyeler veriyorsunda arkadaşın mesaj içeriğindeki güzel hakaretler her kime ediliyorsa neden görmezden gelinir Question Bu forumlarda lan dedi diye atılan onlarca insan varken böyle çirkin bir dile neden izin verilir Question
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 09.05.2008 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gabriyeli demiş ki:
Güzel güzel tavsiyeler veriyorsunda arkadaşın mesaj içeriğindeki güzel hakaretler her kime ediliyorsa neden görmezden gelinir Question Bu forumlarda lan dedi diye atılan onlarca insan varken böyle çirkin bir dile neden izin verilir Question

Görmezden gelmek nasıl oluyor anlamadım? Yapabileceğimiz şey nedir burada? Kim olduğunu nerden bilebiliriz? Böyle çirkin bir dile izin vermemek adına arkadaşın kendisi mi uzaklaştıracağız?

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gabriyeli

MesajTarih: Cum 09.05.2008 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alla Alla bu nasıl bir cevaptır. Size siteden uzaklaştırın mı dedik ! arkadaşa gidip efendice kardeşim tamam haklı olabilirsin ( belki olmayabilirde kendi yapmıştır belki ne bilelim, adamın şifresinden, kullanıcı adından siz sorumlu değilsiniz ki ) ama böyle bir içeriğe izin veremeyiz yazındaki bazı yerleri düzeltirmisin diyebilirsiniz. Bunu daha önce hiçmi yapmadınız, yada yazıyı edit'leyip Forum Kurallarının bilmem kaçıncı maddesinin kaçıncı bendine uymadığı için diye oraya kırmızı büroşürlü yazılarınızıda asabilirsiniz. Sanki yapmadığınız şeylerde kalkıp benim dememi bekliyorsunuz Smile Lafı her zaman istediğiniz yerinden tutup istediğiniz ebatlarda uzatmada iyisinizde gerçek noktayı yakalamayı bir türlü beceremediniz.

Birisi arkadaşa bir icraatta bulundu diye o arkadaşın karşı tarafa istediğini söyleme hakkını mı veriyor ? ( Yapabileceğimiz şey nedir burada?) sözünden anlaşılıyor ki evet veriyor.
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 09.05.2008 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gabriyeli, olay şimdi anlaşılmıştır Smile Sen başlığı açan arkadaşın yazısından bahsediyorsun, ben ise imzayı bu şekilde değiştiren kişiyi söylüyorsun sandım. Yani imzayı bu şekilde değiştiren kişi için bir yaptırım yapmalısınız gibi anlayınca kime yaptırım uygulayacağız dedim.

LeftEyeNine, 3 yıldan sonra siteyi girip kendi imzasını bu şekilde görünce, benim de anlayamadığım şekilde buraya yazmış Very Happy Ama kalkıp da onun mesajından sonra "bu bize embesil diyor yahu" diyecek biri yoktur sanırım. Direk olarak belli bir kişiyi hedef alan bir hitap yok mesajında. Ayrıca başlığın yeri de burası değil, başlığı zaten kilitleyeceğim. Bugün okuyup görmesi için kilitlemedim.

Başa dön
gabriyeli

MesajTarih: Cum 09.05.2008 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alla alla böyle bir kanıya nasıl vardın anlamadım gerçekten Smile demek ki çok felsefik söylemlerde bulunmamak gerekiyor Smile biraz tatil yap futurist abla Smile ( bakınız teyzede diyebilirdim insaflı günümdeyim Smile )
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 09.05.2008 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesajını defalarca okuduktan sonra anlayabildim ne demek istediğini Very Happy Ben direk olarak imzayı değiştiren kişiye odaklandığım için gelen tepkileri de doğal olarak " Bir şey yapılmalı buna" diye algıladım ve kime ne yapacağız diye sordum. (Nine bile desen alınmam Wink )

* LeftEyeNine, tekrar yazıyorum profil bilgilerinden imzanı değiştirebilirsin. Kullanıcı adı ve şifren birilerinin eline geçmiş olabilir ya da sen vermiş olabilirsin uzun zaman önce. Ama bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok ne yazıkki.

Başa dön
LeftEyeNine

MesajTarih: Cum 09.05.2008 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Heh. Yahu üst kademe admin 'in falan böyle bir log 'u yok mu ki ? "Şu imzasını şu vakit değiştirdi" gibisinden. Vardır gibime geliyor ama sonuçta farazi konuşuyorum.

Artı buraya değil de Genel Kültür bölümüne mi açmalıydım ki bu başlığı, futurist? Bu, tarafımdan siteye yönelik bir şikayettir ve yeri de Turkrock.com Hakkında bölümüdür diye düşündüm. "Yöneticilerden Memnun musunuz" başlığı da bu bölümde değil mi ?

gabriyeli, adamın biri giriyor artık mod mudur, admin midir, kimdir -ki son derece eminim turkrock.com 'a hep kişisel bilgisayarımdan bağlandım ve imzamı embesilce değiştirmekle eğlenecek adamlarla ev arkadaşı değildim- her kimse o geliyor burda imzama "Bu nasıl mesaj !!111" dediğini aşar, bir mesajla sınırlı değil, benim bu forumda görünen bütün post 'larımın altında okunur bir ahmaklığa imza atıyor. "Kim bunu yapan embesil" diyince kural çiğneyen ben oluyorum. Hırsızda suç yok tabi, hoca kapıyı kilitleyecekti. Smile

Hayır bunun tantanasını yapma sebebim de şu. Çok kolay sinirlenen biriyim ama sinirlenemedim hiç, hakikaten, samimi söylüyorum "Bu ne ... ... ?" şeklinde bir tepkim oldu. Burası Mahçem abi 'yle, Burak abi 'yle, anarchist 'le, true-black-metal ve daha bir çok arkadaşla tanıştığım, bugün ekranların tozunu atan adamların fan 'larıyla sohbete girdiği, henüz trol saldırısına uğramamış hakiki bir yerdi. Sonra işler değişti -eminim elinizden geleni yapıyorsunuzdur-, biz de sıkılmış olabiliriz ki bıraktık. Dün "ulan Çamur grubu hakkında bi hadise var mı, bi bakayım foruma" diye girdim bunu gördüm. Sen ne hissedersin ?

Ha sinirli falan değilim, ama bunu yapanın hala embesil olduğunu düşünüyorum. Ve böyle abuk bir ayıp sonuçsuz kalıp kilitlenip gidecek gibi. Adam imzaya <div> tag 'ları falan koymuş ya. Ahahah. Nasıl bir kinse artık.

Olagelenleri okuyup cevap verebilmem için fırsat bıraktığınız için teşekkür ederim.
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 09.05.2008 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir şey yazmak istersen diye kilitlemedim zaten Wink

LeftEyeNine, öncelikle şunu açıklayayım; moderatörlerin kullanıcı imzalarını değiştirme gibi bir yetkileri yok. Senin yazdığına göre, kullanıcı bilgilerin bir başkası tarafından ele geçirilmediyse, bu sitedeki adminlerden birinin işidir ve bu yüzden buraya yazdım diyorsun. Bizim yönetim panelinde şu yönetici şu kullanıcının imzası değiştirdi gibi bir log yok. Moderatörler, mesaj satırı aşan kullanıcıları bildirir biz de gerekli uyarı koyarız. Yöneticinin birinin senin imzanı değiştirip bu tip bir uyarı koyacağını düşünemiyorum Smile En azından benim yönetici olduğum süre içinde olacağını düşünmüyorum. rocksurfer, Roth-Azad, filthy ve ben dışında aktif olarak görevde olan yönetici yok.

Ha bunun dışında görevden ayrılan eski herhangi bir yönetici böyle bir şey yapmışsa da: "Ben LeftEyeNine'nin imzasını şu şekilde değiştirdim, bakın nihohehhe" diyecek değil. Bu başlığın yeri burası değil dediğim nokta bu. Evet loglara baktık, olay şu zaman şöyle olmuş diyebilseydik bizimle ilgili olurdu. Genelde böyle konularda olay kullanıcı bilgilerinin ele geçirilmesi meselesi oluyor. Bunda da kesin olarak eminsen, maalesef yapabileceğimiz bir şey yok.

Başa dön
LeftEyeNine

MesajTarih: Cum 09.05.2008 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ziyadesiyle abuk bir hal almış bir hadise. Neyse mesele haliyle sabittir. Embesile selamlarımı iletir, aranızdan çekilirim. İmzam da öyle kalsın.

Kolay gelsin, teşekkürler.
gabriyeli

MesajTarih: Cum 09.05.2008 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LeftEyeNine, geçmişin güzelliği bir daha yakalanmaz, herkes kendi taşının altını kaldırıp baksa bir çok şey çok rahat çözülürdü ama olmadı, giden gitti kalanlarda kendi aralarında maç yapıyorlar Smile
Daishuman
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 1:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki bu kadar rahatsız olduğun bir konu ise neden hala imzanı değiştirmiyorsun onu anlamadım.Üstüne bir de imzam böyle kalsın diyorsun.Bu düpedüz yapan adamı desteklemek değil midir? Madem bu kadar rahatsız oldun neden hala imzanı değiştirmiyorsun sonuçta konu da anlaşıldı herkes gördü ne olduğunu.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LeftEyeNine

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 1:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daishuman demiş ki:
Peki bu kadar rahatsız olduğun bir konu ise neden hala imzanı değiştirmiyorsun onu anlamadım.Üstüne bir de imzam böyle kalsın diyorsun.Bu düpedüz yapan adamı desteklemek değil midir? Madem bu kadar rahatsız oldun neden hala imzanı değiştirmiyorsun sonuçta konu da anlaşıldı herkes gördü ne olduğunu.

İmzamın hiç uğramadığım uzun bir celsede değiştirilmesinden rahatsız olmakla nasıl bir suç işledim ki bunu sanki drama queen 'lik yapıyormuşum gibi bana çatıyorsun "madem bu kadar rahatsız oldun.." diyerek ? Olmasa mıydım ? Olmaz mıydın ?

Tekrar uzun süre uğramayacağım ve yapan şahısların ne kadar önemsendiklerini bilmesi adına imzamı değiştirme haceti görmüyorum. Dediğim gibi sinirlenemedim bile ama bu yapılan saçmalığın garabetini değişitrmez -ki o yüzden açtım zaten bu başlığı.

Benim imzamı iradem dışında değiştiren bir embesile destek verebilecek bir dengesiz de olabilirim tabi. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Di mi Bünyamin ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız