Sesim Güzel Mi ?

eski tavernacilar gibi söylüyorsun sözleri ritime oturtucam diye sıkıştırıp son duzlukte yada en başta hepsini okuyorsun ne ruh ne ritim ne nota hiçbirşey kalmıyor haliyle yorum yapmak zor gibi :)
 
İlk şarkı için @dubidakka ya katılıyorum, ama ikincide işler biraz daha düzgün olmuş gibi.

Fakat herşeyden önce sorduğun sorunun teknik olarak yanlış olduğunu düşünüyorum. Şu anda sesin "iyi" veya "kötü" olamaz. Bu tip değerlendirme için yaşın çok çok genç. Sesin zamanla oturacak. Belki daha iyi olur belki daha kötü, kimbilir? Tek diyebileceğim çalış, çalış, çalış.

Hatta ikinci şarkıya dayanarak Bülent Ortaçgil, Fikret Kızılok tarzlarının sana daha çok uyacağını ve olumlu önde geliştireceğini düşünüyorum.

Başka da sözüm yoktur. Ahkam meydanını ve gerisini benden katkat tecrübeli dostlarıma bırakıyorum.
 
Aralık çalış dizi çalış millet solo gitarda ne çalışıyorsa sende sesin için onları çalış ama zorlama nodul modul olursa tirmalarsin bi ömür , gerçi bu ara o da moda ama neyse :) konunun özü ilk olarak bilinçli çalışmayı öğren bence.
 
bende 1 aydır şarkı söylüyorum .. brutal ypaıyorum bazen.. dünde şebnam ferahın gir dünyama yı çığırdım .. boğaz tellerim acıyor şimdi öneriniz var mı dostlar .. abiler
 
Geri
Üst