Schecter Vs Ltd

Eğer Edwards meraklısı arkadaşlar var ise Ishibashi Music'in internet sitesine bakmalarını tavsiye ederim, özellikle ikinci el kısmına. Squier fiyatlarına Edwards alabilmeniz mümkün. Sadece 50.000 yen üzeri siparişleri gönderebiliyorlar fakat zaten alacağınız herhangi bir Edwards zaten 50.000 yen üzeri olacağı için sorun olacağını sanmıyorum.
50.000yen ne kadar yapıyor :D:D:D
 
Henüz alışverişim olmadı ama para biriktiriyorum olabilmesi için. Yaptığım anda alışverişimi rapor geçerim buraya. Ama Japonya'daki en büyük ve bilinen müzik dükkanlarından biri Ishibashi. Daha önce alışveriş yapan insanlarla muhabbetim olmuştu hepsi çok memnun kaldığını belirtmişti. Ama tabi kendim alışveriş yapmadan bir yorumda bulunmam yakışık almaz.
 
@NecroBass kargo ücretleri ile ilgili bir bilgi var mıdır? Benim aklıma en çok takılan mesele bu. Hani bin liraya gitarı alırsın, vergisi ile o binikiyüz olur. Ama kargo pahalı ise astarı yüzü olayına denk gelinmesin bu kez?
 
Hakan abi bildiğim kadarıyla site sadece EMS ile gönderim yapıyor. Onun da belirli bir ücreti olsa gerek gitarın ağırlığına göre. Ama diyelim ki hadi olsun da ekstra 200-300 tl binsin üstüne. Zannetmiyorum çok abaracağını.
 
Geri
Üst