Boss Gt-8

GT-8 in amfi similasyonları çok başarısızdır. herkes tarafından bilinen birşey. zaten bu aygıt modülasyon için kullanılıyor.
Tri AC sana daha organik tonlar verecektir EQ ya ihtiyac yok. yerine Di-box daha uygun olur.
 
Pod XT Live ile 5 dakikada işe yarar ton çıkarırsın, Digitech RP'lerle dahada kısa sürer ama amfi yoksa Boss GT-8 bence de sağlıklı bir simulasyon seçeneği olmaz. Amfi+Kabin simülasyonları biraz es geçilmiş gibi. O aletle albüm kaydedenler zaten onun amfi yada kabin simülasyonunu kullanmıyorlar.
 
Ben 5-6 yıl kullandım, PC için midi üzerinden haberleşen yazılımlar var gayet güzelde ayarlayabiliyorsun cihazı hatta yazılmış bir sürü de ton var. Evet Line 6 ailesi kadar kullanıcı dostu değil ama içinde bulunan 3-4 amfi fena değildir.

GT8 alanlar için söylenen en anlamlı söz şudur : Roket mühendisliğine hoş geldin, sabır en büyük yardımcın :D

Not : midi vs için sorun olursa özel mesaj at, yardımcı olmaya çalışırım.
 
Ben gt10 kullanmıştım 1 günde çözmüştüm. Ama gt8 daha bir zorluymuş dediklerine göre.

Bence bir şekilde ton ayarlanıyorda, en büyük sıkıntı of süper ayarladım dedikten sonra mekana girdiğinizde bambaşka şeyler duymanız.
POD serilerinde bu daha azmış. Bilemiyorum.

Tavsiyem parçalara şöyle bir bakın neye ihtiyacınız var yok gözden geçirin.
Eğer delay chorus ve drive kullanıyorsanız sadece satın gitsin. Programdan çıkan paralarla toparlarsınız analog setup'ı.

Bu arada sürekli aynı barda çaldıkça da gt8 'i o bara göre ayarlamaya başlayacaksınız. Gitgide daha iyi de olma ihtimali var. Ancak tek bir prosesöre göre de çok iyi tonlar alan gördüm. Gt8 'i sattıktan sonra sadece tri-ac ve mxr eq ile attan inip eşeğe binme durumu yaşamak da olası :S
 
Boss GT-8 i çoğu insan bu arkadaş gibi çözemediğinden mütevellit beğenmez ve yerer. Halbüse benim şu an param olsa sahne için alacağım tek prosesör o olacaktır yine :) Atacaksan atma bana ver :) Şaka bir yana, amfi mi bilgisayar mı kullandığını söyle ki ona göre yardımcı olalım.
 
Merhabalar elimde boss gt 8 & digitech dl-8 delay looper pedalı var bildiğiniz gibi gt8 de loop kaydı alınamıyor bu yüzden kısa alt yapıları loop yardımı ile alabilmek için dl8 pedalını prosesörün return send girişinden girdim loop kaydını clenn tonla alıp drive kanalına girince loop kaydı da direk driveye dönüşüyor nerede yanlış yaptığımı anlayamadım bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
 
Loop Station setupın sonunda kullanılır diye biliyorum en azından ben öyle yapıyorum. Boss DD-7'nin loopunu kullandığım zaman. DL-8'i amfiyle prosesörün arasına koy istediğin sonuca ulaşırsın diye tahmin ediyorum.


Bu arada ben de sana bir soru sorayım bu hafta elime GT-8 geçti takasla, üç beş ton yazdım kendim ama millet internette baya güzel şeyler yapmış. Nasıl atıcaz onları alete? Midi kablosu lazım sanırım ama nasıl kullanılır bilmiyorum.
 
benimde gt 8 im var bi sorum olacak control pedalı ile bir patch den seçilen herhangi bir patch e nasıl geçiş yapılıyor
 
Arkadaşlar bende boss gt 10 var ben midi usb kablomu yeni aldım ve hiçbirşey bilmiyorum nasıl kullanmam gerek yardımcı olurmsuunuz pcden patch atmak istiyorum nasıl yapıcaz ?
 
Selamun aleykum, merhabalar ben pcden alete ton atmak için usb midi cable kablosu aldımn 45tlye bağladım ne biliyorsam yapmaya çalıştım bana connecte bastım sol alttaki bar 2 3 defa dolup ensure correct midi device is selected in menu, midi cables are connect and the gt8 is switched on hatası verdi preferences ayarlarınıda yaptım fakat anlayamıyorum kabloların yerini değiştirdim falan hiç değişmedi düzelmedi ilgili bilgili arkadaşlar yardım ederse çok sevineceğim!
görüntüler
ayar:
58153

hata:
58141


lütfen!
 
seneler önce aynı şekilde kullandığım için hatırlıyorum. kullanım klavuzunu indirin orada gösteriyor. cihaz üstündeki setup bölümünde midi intilize gibi bir konumu seçiyordunuz böylelikle cihazı midi in sinyallerini alabiliyor.
 
Geri
Üst