"jackson Slatxmgq3-6" Yorumlarınız Lazım!

N

Nuclearteror

İyi forumlar gençler.Yakın zamanda almayı planlıyorum bu bebeği.Kullanan,deneme fırsatı olmuş olan arkadaşlarımız varsa cevaplarınız bekliyorum tekrardan iyi forumlar :)
H87650000002000-00-1000x1000.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Tavsiyen varsa alırım :) ELİNİZİ KORKAK ALIŞTIRMAYIN TAVSİYELERDE BULUNUN ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM :)
 
Neck-tru olduğu için gövdeden çok sap önem kazanır. Çünkü gövdeyi de yararak ilerliyor. Ton da sap üstüne oluşup gövdeye iletiliyor. Bu tip gitarlarda ıhlamur gövde sadece wings dediğimiz kanatlarda kullanılıyor ve ıhlamurun karakter olarak gayet dengeli bir tonu vardır. Ben çok maun sevmem, köprüde muhtemelen sert bir ağaç olduğu mid-bas özürlü bir ton veriyorlar ve tiz tepkileri daha güçlü oluyor, totalde traşlı bir ton da olsa yine de mid-bas eksiğini direkt duyuyorum. Özellikle cleande kamyoncu manyetiğiniz yok ise bu fazlasıyla hissedilir. Bu sebeple favorim her zaman kızılağaç ve ıhlamur olmuştur. Her pozisyonda dengeli tonlar verirler. Ayrıca bu gitarda 4A maple top var, çok nadir bulunur, arch-top olması da artı bir özellik. Hakkını verecek adam için kaliteli bir gitar diyebilirim.
 
Bir sıralar çok merak edip almaya kalkışsam da beş kuruş etmez bu X serisi. Almayın aldırtmayın. Jackson alacaksan Made in Usa. Yok param yok diyorsan Jackson'a güle güle.
 
Uygun fiyatlı Japon bir fusion ss ya da istediğin config bir professional serisi ve manyetik modifiyesi (jackson orjinal manyetikleri de gayet güzeldir).. modifiyelerle beraber max 1.400 - 1.500 TL civarına taş gibi japon gitarın olur.. Bu gitar necktru değil, set-neck gibi gövde içine geçirilip, yapıştırma olsa gerek.. Neck-thru olayı yukarda izah edilmiş zaten..

Edit : musiciansfriend'e baktım da neck-thru der.. bu da gitarın değerini artırır...
 
Son düzenleme:
Uygun fiyatlı Japon bir fusion ss ya da istediğin config bir professional serisi ve manyetik modifiyesi (jackson orjinal manyetikleri de gayet güzeldir).. modifiyelerle beraber max 1.400 - 1.500 TL civarına taş gibi japon gitarın olur.. Bu gitar necktru değil, set-neck gibi gövde içine geçirilip, yapıştırma olsa gerek.. Neck-tru olayı yukarda izah edilmiş zaten..
Bende merak edip baktım set neck değilmiş, önce bende öyle düşünmüştüm. Ama gitar neck thru.
 
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Gitarın bu renkli olanı hiçbir dükkanda yok nedense ama Transparent Black olanını gördüm ne diyorsunuz?
SLATXMGQ3-7Soloist-1.jpg
 
1.600 Sınırım var anlaşabilirsek açık hesap olarak elden ödemeyi düşünüyorum tabi onaylarlar ise.
 
Benim şu ana kadar gördüğüm tüm mat gitarlarda tellerin altında kalan kısım pena vuruşları sırasında parmakların temasından dolayı parlamıştı. Solo music'de Koray Bey'le bu konuyu konuştuğumda o da aynısını söylemişti. Ancak bunu engelleyen bir mat boya çeşidi var mıdır bilmiyorum :)
 
Geri
Üst