Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Kullanım amacını da yazarsan daha fazla öneri alabilirsin. Sadece efektler için mi alacaksın, yoksa drive, efekt hepsi için mi istiyorsun vs. Kullanacağın amfi de önemli. Normal transistörlü bir amfi ile kullanacaksan prosesör pek çok anlamda işini görür. Ama prosesörü modelleyici bir amfi ile kullanırsan, işler çok karışır, performans alamazsın.
prosesörü alıp direk amfisiz kulaklıkla kullanabilir miyim?
 
400'ün üzerine biraz daha ekleyerek 2.el vox tonelab ex bakabilirsiniz... Bir ara 2.eli 500 TL'ye bulunabiliyordu fakat şimdi dolar yükselince 2.el fiyatları da coşmuş... Kabin ve amfi simülasyonları çok başarılı bir prosesör... Kulaklık ile çok iyi anlaşıyor diyebilirim... Bütçenizi arttırma imkanınız varsa tavsiye ederim...
 
Schecter hellraiser special c-1 ve blackstar ht1r amfi kullanıyorum. Wah pedalına heveslendim ama fiyatları görünce biraz irkildim. Ayrıca çok farklı modeller var. Hangisini önerirsiniz ?
Genelde rock & metal & blues çalıyorum.

Aslında amacım buckethead - soothsayer çalmak. :D
 
Son düzenleme:
Abi ben DVMARK MULTIAMP a hayran kaldım. Al aleti direk 4x12 kabine gir ve aynı anda bilgisayara bağla kayıt yap. İkinci el fiyatları axe fx ultra ayarında. Bütçeni de zorlamaz. Bu seçeneği de bi düşün bence.
 
Geri
Üst