Musician's Friend'de Fiyat

Selam arkadaşlar. Bugün gözüme bir şey takıldı. Amerikan Jackson SL2H Zuhal Müzikte 11 bin lirayken Musician's Friend, Sweetwater Sound gibi sitelerde ortalama 7,500 TL. Aradaki fiyat farkı bu kadar ciddi mi, yoksa kapının önüne geldiğinde bizi bir sürpriz mi bekliyor? Ayrıca garanti veriyorlar mı kargoda bir şey olursa diye?
 
Musician's Friend bu ürünü Türkiye' ye göndermediğini yazmış, zaten gönderseydi bile fiyatı 1500€ dan fazla olduğu için gümrük beyannamesi açmanız gerekecekti, gümrük masrafları ne çıkar bilmiyorum.
 
7500'tl ye vergi + kargo ekleyince 10.000tl yapar zaten. (Belki de daha fazla)

Vay be, bir zamanlar 3000-4000tl'den falan satılan gitarlardı bunlar, şimdi 10.000 yuh! (Dolar 2tl olur mu diye merak ettiğimiz zamanlarda, jackson usa ortalama fiyatı 2000$ olarak aldım)

O zaman da bir şekilde pahalı geliyordu, şimdi sanki daha daha bir pahalı geliyor :)
 
Musician's friend distribütörlük anlaşmaları gereği Türkiye'de yetkili satıcısı olan ürünleri bize katgolamıyor. Yani o SL2H Türkiye'ye gönderilebilseydi kapıya kadar 9000 TL.ye gelirdi. Tabi bu rakama rağmen Musician's friend para kazanıyor. Zuhal kazık mı atıyor? Hayır. Amerika'daki talep ile buradaki farklı. Zuhal o fiyatı koymazsa batar.
 
Geri
Üst