Behringer Xenyx X2222 Usb Ses Kartı Olarak Kullanılabilir Mi?

Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Ses kartımı güncellemeyi düşünürken linkteki usb interface'in varlığına şahit oldum, Acaba Gitar ve vokal kayıtlarında herhangi bir usb ses kartı gibi işlev görebilir mi?

http://www.thomann.de/intl/behringer_xenyx_x2222_usb.htm

8232283_800.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
sadece hücum kayıtta kullanabilirsiniz, onda da bütün mikserin çıktısını stereo olarak daw'ınıza kaydetmenize yarar. kanal kayıt yapamazsınız.
Mesela mixere sadece gitarı bağlayıp gitarı da daw'a bağlayıp tek kanaldan "0" latency alabilir miyim, bu şekil bir işlemcisi var mıdır bu aletin? Geri kalanı dawdan halledeceğim.
 
Sitesindeki driver'lara baktım. Asio olarak Asio4all sürücülerine yonlendiriyor. Kayıt alsanız dahi ses kartı kalitesinde olur mu meçhul. Ayrıca sitesinde usb kayıt ile bir paragraf okumuştum. Denemek size kalıyor.
 
Yamaha'nın şu ses kartı işinizi görebilir.
yamaha.jpg


Yamaha AG03, combined USB 2.0 Audiointerface and Mixer, 24-Bit/192 kHz, Inputs: 1x Microphone-/Line-Input XLR/TR Combo, 3x Line-Input ¼" thomann TR (Input 1 switchable to Hi-Z), 2x Line-Out ¼" TR, 2x Line-Out RCA, Stereo Headphone-Out ¼" TRS, Footswitch-Input, Headset-Connection 2x 1/8" TRS Mini-Jack (Headphone and Mic), AUX-Input 1/8" TRS Stereo, USB-Connection, +48V Phantom Power, Pad-Switch, DSP-Effects in Channel 1: Compressor/EQ and SPX Reverb, thomann 60mm Fader, FX Bypass (optional Footswitch), iPad compatible with optional Camera Connection Kit (not included), USB bus-powered (5V, 500mA), incl. Steinberg Cubase AI, Dimensions: 129 × 63 × 202 mm, Weight: 0.8 kg
 
Amaç bol giriş çıkışlı bir mikseri ses kartı gibi 2 kanala dönüştürerek hücum kayıtlarda kullanmaksa,
Benim size önerebileceğim şahsi fikrim, usb ses kartını ayrı, analog mikseri ayrı kullanmanızdan yana olur.
Emin olun ayrı ayrı alarak bu mikserden daha ucuza veya denk maliyetlere getirilebilir.
Kaliteli bir sinyal akışı, bu mikserdan çok daha kaliteli preamp ve enstruman girişleri ise sizin kazancınıza olur.
Örneğin thomann'dan 750 liraya bu (behringer) mikseri almak yerine,
300 - 500 aralığında (önerim focusrite) ses kartı. 400 civarı bir mikser (önerim yamaha veya mackie) iyi bi seçim olabilir.
 
Geri
Üst