Sustaniac Manyetiğim Kırıldı Acil

Merhaba arkadaşlar olayı uzatmadan hemen anlatıcam sustaniac manyetiğimin yarısı kırıldı boş kutu olan kısmı kırıldı...
Bu ikisi bir birine yapıştırılmış uğu gibi bir şey ile bunları sağlık bir şekilde nasıl tekrar yapıştırabilirim... a3aeafbc-79a9-4b1c-ad48-484f1ddec448.jpg ed6290fe-8e9d-412e-a434-6444bbd82cbc.jpg
 
Oo o kadar para ver, yarisi bos ciksin.

Altinda bir base plate filan yok degil mi?? Bos kapagin altina, kenar vidalardan desteklenen bir base plate hazirlanabilir saglamlik acisindan.
 
E cok da bir sey fark etmez, silikon ile yana yapistirin gecsin. Istediginizde de silikonu cikarirsiniz. Cok isitip plastigi eritmeden. Ayrica bosluk olusmasin diyorsan, kirtasiyelerde satilan 502 adli japon tarzi hizli kuruyan yapistiriciyi da tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
Seneler önce ilk gitarımı satıp yeni alacağım zamanlarda Trigon'da bak süper bu diye elime vermişlerdi markasız sustaniaclı bir gitarı, viuw viuw sonsuza dek ötüyor diye :D Çok hoşuma gitmediği için bir daha ilgilenmemiştim, bilmiyordum single olduğunu :D
 
Bu sustainiaclarin her birinin karakteri farkli oluyor ama sanirim. Yani ozel siparis uzerine istenilen gibi yapiliyor. Gitarlarin uzerindekiler de, o gitara ozel sesli oluyor. Tek deneyimin manyetikler icin referansi guvenli degil yani. Yanlisim varsa duzeltin lutfen.
 
Bakkaldan gidip 404 veya Japon Yapıştırıcısı adıyla satılan kıytırık şeylerden almayın. Plastiği eritir. Ya gidin Loctite 406 alın, ya da yukarıda söylendiği gibi silikonla iç taraftan tutturun.
 
Geri
Üst