Yurtdışından Ekipman Alışverişi

Arkadaşlar merhaba, gitarımı ve amfimi alalı yaklaşık 6-7 ay oluyor. Evde kendim kayıt yapmak istiyorum, ancak türkiye şartlarında ses kartı birazcık pahalıya kaçıyor. (en ucuzları 450 500 liradan başlıyor) Bir arkadaşım ağustos ayında italya ve ispanyaya turistik gezi yapacak. Sizce oralardan getirtmek ne derece mantıklı olur? Getirtilebilir mi? (burada 160€ olan ürün, ispanyada 120$) Fiyatlar arasında ortalama 150 200 lira oynuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Not: Konuyu yanlış foruma açmış olabilirim. Moderatör arkadaşlar görüp uygun foruma taşırlarsa sevinirim.
 
yok hocam kendine almış gibi sayılıyor zaten ben getiriyorum öyle ekipman bavula koysun el bagajından ziyade bide en uçuk ihtimal faturası yanında olsun hiç başıma gelmedi ama yinede önlem amaçlı :)
 
İtalya'ya gidiyorsa ikinci el gitarlara baksın sapık sapık gitarları acayip ucuza ikinci el satıyorlar. Ben şahsen Bologna da Amerikan charvellı 100 Euro'ya doksanların başından Japon jacksonı 120 Euro'ya gördüm ki bence ikisi de çok iyi gitarlar. Böyle de bi alternatif var aklınızda bulunsun. Onun haricinde şahıs kendi malım aldım geçiriyorum diyerek bir tane geçiriyorsa sorun yok. Yalnız x-ray de sıkıntı olabilir Türkiye'de. Bu ne ola ki diyebilirler sıkıntısını da arkadaşınız çeker, bişey olmaz geçer dersiniz:)
 
Geri
Üst