Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

O iki gitar arasından rg350dx tabiki. Köprüsü biraz sıkıntı olabilir sadece ama şehrinizde gitardan anlayan bir dükkan veya luthier falan varsa başlangıç
O iki gitar arasından rg350dx tabiki. Köprüsü biraz sıkıntı olabilir sadece ama şehrinizde gitardan anlayan bir dükkan veya luthier falan varsa başlangıç için çok sıkıntı edilecek bir şey değil. rg350dx gerçekten güzel gitar birkaç kez deneme fırsatı buldum birkaç yıl götürür rahatça :)

için çok sıkıntı edilecek bir şey değil. rg350dx gerçekten güzel gitar birkaç kez deneme fırsatı buldum birkaç yıl götürür rahatça :)
2. Ele param yetiyorda nelere dikkat etmeliyim 2. Elde ve hangi siteyi önerirsiniz
 
2. Ele param yetiyorda nelere dikkat etmeliyim 2. Elde ve hangi siteyi önerirsiniz
Sahibinden'i veya forumun alım satım bölümünü kullanabilirsiniz. Eğer sahibinden'de kendi şehrinizden bir gitar bulursanız forumda "Gönüllü Gitar Deneyicileri" gibi bir başlık olması lazım mobilde bulamadım. Oradan şehrinizdeki biriyle gider, gitarı dener alırsınız. Eğer yok şehrimde bulamadım başka şehirden alacağım derseniz gitarın net şekilde anlaşılır ses kaydı olan bir videosunu ve yakın çekim detaylı fotoğraflarını mutlaka isteyin. Yine de denemeden kolay kolay anlaşılmaz, biraz da satıcıya güvenmeniz gerekiyor o konuda :) Aman diyeyim, ilanı sahibinden'in GET sistemi gibi güvenilir bir yöntemle yapın, direkt para göndermeyin. Dediğim gibi, anlayan biriyle gidip bakmak en sağlıklısı ama imkan yoksa internette gitar alınırken dikkat edilmesi gerekenler tarzı videolar, yazılar mevcut onlara göz gezdirirseniz yardımcı olacaktır :)
 
Ya kusura bakmayın arkadaşlar ama o kadar saçma bir başlık ki. Ya inan arkadaşım anladığım kadarıyla halin vaktin yerinde para pek bir sorun olarak görülmüyor senin için. Yanlış anlama ama 6000 tl bütçen var ise iyice konuya ve müziğe hakim oluncaya kadar harcama tut bir kenarda. İlerde bazı şeyler için erdiğin olgunlaştığın zaman istediğin bir ekipman olursa paran hazır olur. Düşük bütçeler için tamam ama bu türden bütçeler için gereksiz başlıklar bunlar.
 
Prs'in Amerikan üretimi S serisine bakmanı tavsiye ediyorum genç Padawan kardeşim.

Sıfırı peşinde 5 bin lira civarı nakit alımlarda yanılmıyorsam. İkinci eli de 3.5-4 bin civarıdır herhalde, gerçi piyasası nasıldır, kolay bulunabilir mi bilmiyorum. Araştırmanı öneririm.
 
Arkadaşlar şuan elimde epiphone les paul special 2 var. Almak istediğim iki tane gitar var yine
Epiphone les paul studio
Epiphone sg g-400

Tarzım anadolu rock , blues sololar atmayı seviyorum ama heavy metali de çok seviyorum hala karar veremedim ikisinide 500 tl ye buldum sizce ne yapmalıyım ?
 
Merhabalar, foruma yeni kayıt oldum ve siz abilerime bir konuda danışmak istiyorum. Daha önceleri 5 yıl klasik gitar çaldım ve 2 sene de gitar eğitimi aldım ama malesef gitar öğretmenim bana sadece şarkı ritim ve arpej öğretti bu da benim bi bakıma gecikmeme sebep oldu sonradan zar zor para biriktirip epiphone les paul special 2 ve mg10cf aldım, o zamanlarda dinlediğim tek grup dumandı ve duman çalmak istiyordum , gitarı aldıktan bi süre sonra dumanı bıraktım ve teknik öğrenmeye başladım ve kendimi 1 senede teknik konuda geliştirdim artık metal, hardrock dinliyorum ve çalıyorum fakat gitarım çok kötü, arkdaşlarımın fenderleri espleri var fakat bende kıytırık bir gitar ve aptal bir amfi, artık bu olay benim canıma tak etti ve 2 yıldır biriktirdiğim para ile (2850) tl yeni bir gitar almak istiyorum, düşüncelerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim :)

Metallica, slayer, megadeth,deep purple, motörhead, iron maiden gibi gruplar dinliyorum
 
Geri
Üst