Köprü Sabitleme

Cort X2 gitarımın köprüsü tek yönlü tremolo olsa da fiziksel konumundan dolayı ister istemez arkaya doğru eğiliyor. ve köprünün gitara çarpıp hafif beyaz nokta bıraktığını fark ettim zamanla artmaması için köprüyü sabitlemek istiyorum. hem akort kaçırıyor. ve çalarken elim orada olduğu için sesler değişik geliyor anlayacağınız köprüyü arka kapağın altındaki boş kısımlardan bir şekilde sabitlemek istiyorum sadece öne doğru eğilsin. Gitarı fazla hırpalamadan sağlam bir şekilde yapabileceğim bir düzenek veya alet var mı ?

Eğer köprüyü dediğim gibi tek yönlü sabitlemek mümkün değilse köprüyü komple indirmeyi düşünüyorum yükseklik vs. 0 olacak gitara yapışık sabit köprülü kullanmak istiyorum bunu yaparsam ne gibi sıkıntılar yaşarım? daha önce denedim tellerde cızırdama falan olmadı hiç.
 
İbanez RG3550 model gitarım var, edge zero 2 sistemi mevcut, internet sitesinde hangi model tremol no kullanabileceğimi bulamadım, adamların sitesine mail attım cevap gelmedi, yardımcı olabilir misiniz?
 
Forumlardan öğrendim edge zero ya tremol no olmuyormuş, peki bu sistemde köprüyü sabitlemeden, drop tune yapmak nasıldır? Kolay mıdır? Yapan var mı?
 
Geri
Üst