Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Bahsettiğiniz X-TH ın eski modelimi? yekpare maun, kore üretimi. birilerinden yeni üretim x-thların eskiler gibi olmadığını, çok kalitesiz olduğunu duymuştum.

X-TH benim gördüğüm en iyi fiyat/performans gitarıydı.

Evet neck-thru ve Kore üretimi, yanılmıyorsam yeni idi açıkçası seri no.suna bakmadım ama sıfırdı gitar. 1100 TL idi fiyatı, Schecter Hellraiser C-1 ise 1200 TL idi.
 
Bu konuda gördüğüm tek istisna Cort'un X-TH modeli. Örneğin yakın zamanda Schecter Hellraiser Special C-1ile aynı anda Cort X-TH karşılaştırma şansım oldu; aynı fiyat skalasında olmalarına rağmen X-TH daha üstün bir gitar. Fakat diğer Cort modelleri için aynı şeyi söylemek zor. Sanırım en bariz fark ilk önce kullanılan ağaç sonra da işçilik olayı..

muhtemel olarak gitar editlidir, orjinal serverlarda böyle bişey mümkün degildir
corttan bahsedince düz mantıktan cıkamıyorum gozumun icine icine giriyo o CORT yazısı o_O
 
Tekrardan selamlar,
Arkadaşlar kafamda ikinci el mim lone star almak var şu anda. Bütçeme göre uygun bir gitarda buldum yanlız gitarın humbucker manyetiğinde seymour duncan yazısı yok. Satan arkadaş manyetiklerinin fabrika çıkışı olduğunu, herhangi bir modifikasyon yapmadığını söylüyor. Bu mümkün müdür? İnternette gördüğüm ne kadar lone star (mim) var ise hepsinin manyetiğinde seymour duncan ibaresine rastladım. Bu arada gitar 2003 yapımı.
 
Gibson Les Paul Studio...Ayrıca thomann dan da türkiye de olmayan studio modellerinide maksimum 2000TL herseyiyle dahil getirtebilirsin.
 
Selamlar, aşağıdaki ilanımda ESP LTD Deluxe Viper 1000, Gibson Les Paul Studio (1989) ve Charvel Model 2 (1987 Japon) gitarlar bulunmaktadır, hepsi de birebir heavy metal'e çok iyi gidebilecek gitarlar olup fiyatı sizin bütçenizden daha aşağıdadır. İlginizi çeken olursa detaylı konuşuruz.

http://turkrock.com/threads/18803/

 
Arkadaşlar şu an Türkiyede değilim gitarı 4 ay sonra alacağım Türkiye ye gelince. Soruyu sorma nedenim önerilerinizi alıp burada bir kaç music shopta gitarları denemek. Ancak amerikada olmadığım için gitarı buradan almayacağım çünkü hemen hemen aynı fiyat.
 
selam elimde çok temiz bir rgd 320 wh var zuhal fiyatı 1089 gibi birşey sanırım,bunun dışında gitar sadece 2 ay kullanılmış çok temiz durumda fiyat 870 tl eğeri ilgilenirsen gerçekten tekrar son fiyata birlikte karar veririz.Manyetikler zaten metal için üretilmiş sert tonlu manyetikler.
 
Geri
Üst