Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Ben bu kayganlık durumunu büyütmüşüm burada. Aslında benim için büyük öneme sahip ama birçok kişi için problem değil, çevremden gördüğüm kadarıyla. Pek dikkat edilen veya üzerine gidilen dert yanılan kısacası umursanan bir konu değil çoğu kişi tarafından. 2-3 sene rosewood klavyesini hiç yağlamamış adama sorsan "ilk aldığımda da böyleydi, pek bi değişiklik yok çalım rahatlığında" der. Ancak gerçekte ilk günkü kayganlıktan eser kalmamıştır o gitarda. Konuyu açan arkadaşında çok ipleyeceği bir durum olmasa gerek :)
 
Çoğu rosewood klavyeli gitara sahip kişinin dikkat etmediği bi konu. Halbuki çok önemli. Ama rosewood un "zaten kaygan olmadığı" gibi bi kanı olduğu için insanlarda umursanmıyo pek fazla. Sadece görünüm olarak bi renk değişimi söz konusu olunca ilgileniliyor genelde.
 
Elektro çalıcaksan elektro al. Boşu boşuna klasik gitara para verme . Zamanını da boşa harcama. Ama 200 tl ye değil de 400 civarı 2. ellere bak. Sabit köprülü olsun.
 
Bütçem yaklaşık 1500 lira.İkinci el alabilirim sıkıntı yok . V kasa , HH dizilimli mümkünse EMG li bir gitar arıyorum.Rengi siyah olursa daha da hoş olabilir.Sabit ya da floyd köprü olabilir . Floydlu olan bir gitar önerecekseniz orjinal floydu olması makbule geçer.Okuyan herkese teşekkür ederim.Cevaplayan ve yol gösterenlere ayrıca bir daha teşekkür ederim.(RR3 dışında bir şeyler arıyorum.)
 
Ya genellikle 0 alma taraftarı değilim fakat oturduğum mekanda ikinci elini bulamıyacağım sevebileceğim aletin 0 ını alabilirim.
 
Eyvallah baktım.İzmir'de ya da Manisa'da bulamazsam aradığımı artık şehir dışına yöneleceğim.
 
v kasa gitar arıyorsan bu fiyatta bu gitarı kaçırırsan bu konuyu sil derim:D

millet rr3 satıyor kv5 satıyor bu fiyatlara hatta daha fazlasına. böyle bişey birdaha obulunmaz. kaçırma derim aleximi:)
 
rg350 ex kullanmadim ama ibanez rg 370dx kullaniyorum su an ve floyd rose undan pek memnun degilim
yanlis bilmiyorsam rg350ex ve rg370dx arasinda pickguard disinda bir fark yok

ltd m-250 denemedim ama ltd f-250 denemistim ve daha guzel gelmisti bana kendi gitarimdan (rg370dx)
ben ltd yi tavsiye ediyorum
 
Cevabın için teşekkür ederim, uzun zamandır Rg350 ve Rg370 serisini araştırıyorum, çok güzel yorumlar gördüm. Daha önce hiç m-250 kullanan görmediğim için yorumları karşılaştıramadım. O nedenle bu konuyu açtım. M-250 kullanan varsa yorumlarını dinlemek isterim.
 
Geri
Üst