Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

onuda düşündümde hot rod deluxe 3 le karşılaştırdığımda hot rod verdiğin para fazlalığını her türlü karşılıyo
 
Fender Hot Rod güzel seçim bence.. Şahsi fikrim kendime alsam 3.seriyi değilde ilk çıkan ve USA olan hot rod deluxe tercih ederdim. 350-400 dolar aralığında ebay den rahat bulabilirsiniz.
 
Arkadaşlar Merhaba;

Belkide bir kaç sene öncesinde bunu bana sorsanız alacağım amfi yada tavsiye edeceğim afmi belli diye başlardım. Şimdilerde aynı şey söz konusu değil.
Vehlasıl; 1000 lira civarında bir bütçe ayırdım kendime. (Yani bunu ne kadar aşşağı çekersem o kadar iyi)

Bir amfi alayım dedim, kararsız kaldım. Lambalı olsun istiyorum zira alternatiflerde az
Forumda halihazırda satılık

Marshall avt 275
Blackstar ht5r
Marshall AvtH 150 (kafa) Mevcut. Kullandığım gitar ibanez rg 2550z

İşin ilginç tarafı ben bu amfilerden hiç birini denemedim. Taktiri size bırakıyorum.
Elbetteki bu amfilerin dışında tavsiyelerinize açığım. Fikire ve bilgiye ihtiyacım var.

Saygılar, Sevgiler. :)
 
Avt275, avt 50 lerin aksine gayet başarılı bir amfi fakat saydıkların arasında sanırım herkes blackstarı önerecektir. Lambalı olarak çok çeşit var, fakat türkiye fiyatlarını bilmediğimden birşey öneremeyecegim. Yalnız bu fiyatı sadece head için ayirdiysan burda cok güzel amfiler var eylül sonunda gelirken getirebilirim.
 
Sağolasın. Zira denemeden alınca içim rahat etmeyebilir. Tabi bunu vakti zamanı gelince konuşmakta fayda var. Şimdilik elimizdekileri değerlendirmeye almamız daha mantıklı olabilir. :)
 
Marshall'ları bilmiyorum ama Blackstar sanırım Marshall'dan sıkılan eski Marshall çalışanlarının kurduğu bir şirket ve HT serisini biraz araştırıp tonlarını çok sevdim. Vietnam yapımı, epey kaliteli gözüküyor ve kullananlar çok memnun. Kendime ikinci amfi olarak HT-1 alacağım. Şu anda Laney Cub 10 var, o da fena değil ama Blackstar sanırım biraz daha kaliteli olacak.
 
Kusura bakma senin hayal gücünü doyuracak bilgiyi verememiş şirketin resmi sitesi. Birde utanmadan "Şirket tarihi" diye başlik atmışlar. İnanılır gibi değil ben böyle düşüncesiz şirket görmedim, asla bu şirketin ürünlerini kullanmayın.
 
Geri
Üst