Amfi Alacağım Fakat Kafam Çok Karışık

Fender Mexico SSS sahibiyim ve amfim yok.Genelde gitarımdanda anlayacağınız gibi blues,rock etraflarında dolaşmaktayım fakat 2.bir gitarda düşünmüyor değilim (çift humbuckerlı) bu yüzden HH bir gitar aldığımdada beni götürcek ve sss gitarımlada iyi geçinicek birşeyler arıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Şu anda aklımda olan 2 model var Roland Cube 20XL ve Line 6 Spider IV 30 bütçem max 800 Tl bütçemi açmıycak bir amfi önerirseniz şimdiden teşekkür ederim.

Not:Arkadaşlar lütfen 2. el önermeyin çünkü 2.ellerden daha önce ağzım yandı şu anda biraz temkinli davranıyorum 2.ele tövbe ettim babam satmadığı sürece 2.el almam artık :)
 
Son düzenleme:
Blackstar marka amfilere göz atmanı tavsiye ederim. HT1'ler işinizi gorecektir bence. Memnun kalırsınız. Iki gitariniz icin de fiyat/performans olarak makul sonuclar elde edersiniz. Ikinci el ht1 kafa ve tercihen vox ya da benzeri 1x12 kabin hoş olabilir.
 
http://www.do-re.com.tr/urun-5960/blackstar-ht-1-kombo-ampli.html Tavsiye ettiğiniz amfi buysa bütçemede uygun geldi bunu bir kenara not aldım henüz para biriktiriyorum bütçeyi artırabilirim ama farklı ihtiyaçlarda doğabiliyor.

Evet amfi linkteki amfi fakat bu kombo modeli üzerindeki kabin 1x8 markası blackbird olması lazım. Daha iyi bir sonuç için amfiyi kafa olarak alıp 1x12 vox kabin ile kullanabilirsiniz. Ikinci ellere de bakabilirsiniz bütçeyi tutturmak adına. Agzim yandı demişsin gerçi seçim senin tabi :)
 
Geri
Üst