Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

2. gitar ilkine nazaran daha temiz duruyor tabi iç aksam konusunda sıkıntısı var mı bilemem, benim tavsiyem herhangi bir gitar tamircisine git göster alırken, yada bu forumda eskişehirde yardım edebilecek olan (2 ilan da eskişehir olduğu için eskişehirde olduğunu var sayıyorum) biri varsa o da olabilir.
 
Heves'im kırılmıyor kırılmadıda. :hungry: Ayrıca pek iyi olduklarını bende zannetmiyorum. Gitar tamircisi burada hiç yok veay ben görmedim. Evet eskişehirdeyim. Anca 0 mağaza var.
 
Yahu her şey bir tarafa, hani Ibanez'i veya Cort'u al diyecek çıkar ama, sırf resimlere bakarak "şu temiz, bunun klavyesi atmamış, şunun entonasyonu yerinde" demek zor hatta imkansız. Bulunduğun yerde luhtier yoksa danışma açısından işin zor. Genel olarak söyleyebileceğim, ikisini de dene, hangisinin çalımı hoş gelirse onda karar kıl. Gitarı düz tutup klavyeye de bir bak, hani Cağaloğlu Yokuşu gibi yukarı yukarı çıkmasın. İlk gitarın olacaksa, vurup, kırıp döküp tecrübeyi bunda kazancaksan @insanatomystic 'in önerdiği Stagg da mantıklı. Beklentin fazla olmasın hiçbirinden ama (gitarda yeni isen) seni belli bir seviyeye kadar idare ederler.

Kolay gelsin
Hakan
 
bende ilk başladığım sıralar grg 170-cort x6 tarzı gitarlara bakmıştım ancak gerçekten malzeme kalitesi hakkında kötü bir gitarlar olduğu söyleniyordu çünkü en alt seviye gitarlardan.ben üzerine biraz daha ekleyip 370dx almıştım gayet güzel bir gitar.bence eğer yapabiliyorsan üzerine biraz daha ekleyip daha iyi birşey almanda yarar var.çünkü bir heves alıcaksın ve seni tatmin edemeyince soğuyacaksın.şahsi fikrim biraz daha üzerine ekleyip orta seviyeye daha yakın bir gitar alman.sabırlı olmanda yarar var.
 
Geri
Üst