Elektro Gitarda Sticker Kaplama

Bu Facebook adresine ben de tesadüfen rastladım, bildiğim başka bir yer de yok. Ancak mesela İzmir'de çok sayıda şubesi de olan bir dijital baskı merkezi vardır, Can fotokopi. Porselenden kağıda kadar hemen her şeyin üzerine baskı yapıyorlar. Sizin asıl aradığınız hizmetin adı sanırım araç giydirme. İstediğiniz tasarım veya dilediğiniz fotoğraf, kendinden yapışkanlı pvc üzerine yüksek kalite ile basılıyor. Bu pvc tabaka, yüzeye uygulanırken (gitar veya araba kaportası olabilir) sıcak hava tabancası ile (fön makinesinin hallicesi) esnetilerek, desenin yapıştırılan yüzeyin tüm girinti ve çıkıntılarına kırışıksız olarak nüfuz etmesi sağlanıyor. Baskının m2 fiyatı 7$, uygulama için ise işçilik fiyatını bilmiyorum. Fakat bir kamyoneti kaplamanın yanında, gitar yüzeyini kaplamanın çok fazla masraflı olacağını sanmam.
Yapmanız gereken yüksek çözünürlüklü bir desen veya resim bulup bunu araç giydirme yapan bir baskı merkezine götürmeniz. Tabi gitarın üstündeki her şeyi söküp götürmeniz gerekli. Kolay gelsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Yok arkadaş 1Aydır ne resim bulabilidim ne copy center aslında copy center buldumda 234 Tl istedi bi gitara oldu deyip terkettim orayı . Adam akıllı bir stickerde bulamadım aslında sizin full body bir tasarımınız varsa yapabiliyorsanız yada çok iyi olur makbule geçer
 
Geri
Üst