Ses Yalıtım Kulaklığı

Arkadaşlar merhaba, stüdyo içerisinde provalarda kullanmak için uygun fiyatlı iyi yalıtım yapan bir kulaklık arıyorum, şimdilik eczaneden aldığım silikon tıkaçlarla idare ediyorum ama o kadar rahat edemedim, her türlü önerinize açığım, duyma yetim daha da azalmadan halletmek istiyorum :D, teşekkürler.
 
Direct Sound HP-25 Extreme ISO Headphones şu kulaklığa bakabilirsin hemde fiyatı gayet uygun...eğer başka bir çözüm istersen bu işler için kulak kalıbını alan ve kanal içi ( in ear ) tıkaç üreten firmalar var
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Teşekkürler, güzel ürüne benziyor fiyatı da iyi, 150 gram civarı ağırlığı var o da uygun, yalnız ses yalıtımı yaparken de mönitörleri ya da amfiyi duymada sıkıntı yaşamak da istemiyoruım açıkçası. O konuda sorun yaşar mıyım sizce?
 
o zaman kulak kalıbını aldırıp kendi kulağına göre tıkaç yaptırmanı öneririm ..– 9 dB, 15 dB ve 25 dB filtrelere yapılıyor kulağını korurken frekanslarıda duymanı sağlıyor sanırım senin için en iyi çözüm olabilir
 
Nasıl nerede yaptırılıyor bu tıkaçlar, hiç özel yapılanından kullanmadım, kaça yapıyorlar? Migren başa bela, Ankara' da yaptıran, bilen var mı?
 
Apartmanda lambalı amfi kullanmak ve oda içi ses yalıtımı sıkça gündeme gelen konular bu forumda. Apartmanda oturan tüm komşulara dağıtacaksın aslında bu kulaklıklardan. Mis gibi çözüm.
 
Hocam benim akut görevlisi bir arkadaşım var bahsettiğiniz kulak tıkaçlarına benzer bir tıkaç getirmişti bana onlar operasyon sırasında gürültü falan varsa onu kullanıyorlarmış, ben stüdyoda kullanıyorum hem fazlalık sesi kesiyor sizi rahatsız etmiyor hem de dediğiniz gibi diğer sesleri de düşük seste duymanızı sağlıyor. Bulabilirsem linkini atacağım size.
 
Nasıl nerede yaptırılıyor bu tıkaçlar, hiç özel yapılanından kullanmadım, kaça yapıyorlar? Migren başa bela, Ankara' da yaptıran, bilen var mı?
starkey adlı bir marka var işitme cihazları ve bu bahsettiğim tıkaçlardan yapıp satıyorlar sitelerinden bakabilirsin..ama fiyatlar senin yaptırmak istediğin tıkaça göre değişiyor düşük seviye - orta seviye ve yüksek seviye
 
Geri
Üst