Ibanez Sa260fm - Rg350

C

christchen

Arkadaşlar elektro gitar çalmaya yeni başlayaağım. Ajraştıra araştıra 2 alternatif buldum , sizce hangisi ile elektro gitar macerama başlayayım ?

İkinci el alacağım, sa260 500 lira, rg 350 ise processor ile birlikte 600 lira. İkisi de temiz kullanılmış, görünüşleri de oldukça hoş. Ne önerirsiniz?

Müzik olarak, duman, manga, pilli bebek benzeri türk grupları dinlerim . Ek olarak blues dinlerim , metal müzik dinlemem pek , arada linkin park, pink floyd vs de dinlerim. Hangisi benim müzik tarzım ve yeni başlangıç açısından daha uygun? Yarım bırakmadan adamakıllı bir şekil de öğreneceğim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Ibanez Sa260fm hem tarza uygun hem de Rg350 gibi floyd belasına sahip değil. İlk gitardan ziyade uzun vadelik ve hatta ömürlük gitardır SA260.

Çok teşekkürler, hiç bilgi sahibi olmadığım bir konu olduğundan kararsız kalmıştım. En azından benden bilgili bir kişiden bir tavsiye aldım. Başka tavaiye yapmak isteyen olursa buradayım ancak açıkcası ben de sa260 ı daha çok sevdim
 
SA260 iyidir, zahmetsiz bir gitar. Malzeme kalitesi ve işçilik olarak da RG350'den aşağı kalır bir yanı yok. Güzel muhafaza edilir ve dikkatli kullanılırsa uzun süre can sıkmadan sizi götürür.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım seçtiğim gitar sorunsuz bir gitardır, satıcı arkadaş ile epey konuştuk, temiz-çiziksiz bir gitar, pena çizikleri dışında tek bir yerinde çizik varmış onunda fotolarını gönderecek. 1 hafa sonra inceleyerek elden teslim alacağım.
 
Geri
Üst