Hangi akustik/klasik gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

arkadaşıma akustik gitar alacağız . sıfır ürünlere baktık ciddi anlamda alt modelleri alabiliyoruz ancak bende ikinci el aldırmaya karar verdim ama akustik gitar piyasasını bilmiyorum önerilerinizi hatta varsa tekliflerinizi bekliyorum
not: teklif yapacaklar buraya yapsın lütfenki herkes değerlendirebilsin :) (fiyat-performans) herkese selamlar ,iyi forumlar.



@hackeiommi
 
lag lar güzel ama o paraya ikinci el çok bomba aletler alınabilir. Yalnız akustik gitarların tınısı ve çalınabiliriği elektro gitarlara göre çok daha hassas. İyi gitar almak için biraz kılı kırk yarmak gerekecektir. İkinci ellere bak derim ben şiddetle.

Takamine lar ve crafter lar ın oldukça güzel gitarları var. Üste para bile bırakabilirsin çok rahat.
 
selamlar 850 lira bütçe koydum fakat yüzde 10 indirimim var bide nakit indirimi var 700 e falan gelecek Lag T100D modelini düşünüyorum başka tavsiyeniz olur mu ?

2.el alıcaksanız sahibindende transparant mavi bir crafter gordum 600tl cok guzel bir gitar param olsa hemen alirdim ve 800tl ye bir ovation görmüştum.

Sıfır alıcaksanız lag iyidir. Yamahalara bakabilirsiniz.g serisi takaminelere bakmayin bence kötu gitarlar.
 
Takamine ve Yamaha...
Yamaha hem sıfır hem de ikinci elini o fiyata bulursun (orta modellerine bak, alt modellere hiç yanaşma, modeli kendini fiyatından belli eder zaten )
Takamine ise sanırım ancak ikinci eli o fiyata bulursun.
Bu iki markada bence gayet guzel, bunlardan sonra aklıma ibanez ve lag geliyor o paraya...
Kolay gele...
 
Ibanez V72ECE , Takamine G320 , Lag T66D ve Lag T100D denedim. İçlerinde tonu en çok hoşuma giden Lag T100D oldu Takamine güzeldi bide ama sesi açık değildi yoğun bir ses verdi
 
Geri
Üst