Retro 2014 Buraya

Röportajda da dilimin döndüğünce açıklamaya çalıştığım gibi (kamera önünde konuşma konusunda oldukça yeteneksizimdir) forumda çeşitli konularda uzunca sohbetler ettiğimiz, başımız sıkıştığında fikirlerini sorduğumuz yada fikirlerimize ihtiyaç duyduklarında bildiğimiz her şeyi karşılık beklemeden aktarmaya çalıştığımız güzel insanlarla tanışmak artık farz olmuştu, o yüzden yerinde ve güzel bir etkinlik oldu :) Bu tanışma faslında bizi ufacık kafe sandalyelerine mahkum etmeyen, bize stüdyosunu açan, yani aslında bu etkinliğin bel kemiği olan @yakko Yakup abiye de teşekkürü borç bilirim :)
 
Öncelikle tabiki @yakko yakup abiye ve bu buluşmanın gerçekleşmesinde katkısı bulunan herkese sonsuz teşekkürler. Hiç bi karşılık beklenmeden yapılan harika bi etkinlikti. Ben malum C1 li eleman :) Gitara başlayalı henüz çok olmadı açıkçası ve üniversite sınavı falan derken tam anlamıyla yoğunlaşamadım. Ders alabileceğim sağlam bi eğitmen arıyorum bu arada bunu da yazayım belki tavsiyelerinizi alabilirim o_O Evde kendi başıma bişeyler yapmaya çalıştığım ve açıkçası biraz sıkıldığım şu günlerde bu buluşma hakikaten güzel oldu şahsım adına. Böyle buluşmaların sık sık gerçekleştirilmesi dileğiyle tekrar teşekkürler.. :android:
 
çok kalamadım sadece konuşmada bulunabildim haberim olsaydı gitarımı kapıp bende gelirdim artık birdahaki sefere tanıştıgıma bende çok memnun oldum herkezle
 
Günaydın beyler, ben Emre. Fenderlerde ton dene(yeme)mesini ben yapmıştım. Güzel bir akşam, güzel insanlarla dolu keyifli bir buluşma oldu. @yakko abi tekrar buradan da teşekkür ediyorum kendi adıma. En kısa zamanda tekrarlayalım. Aslında yukarıdaki mesajlarda da bahsedilmiş birbirimize öğretme tarzı bir buluşma serisi düzenlesek fena mı olur. Bir akşam da bir araya gelip bilenler bilmeyenlere anlatsın gecesi yapalım :D
 
Kusura bakılmasın isterim ama biraz şehircilik yapacağım. Ankaranın taşı toprağı tam müzik için ve değerlendirmesini bilen insanları da buna göre yoğruluyor. En kısa sürede tekrar görüşmek isterim. Dünkü toplaşmaya icap eden arkadaşlara özel bir davetim daha olacak . Katılmak isteyenler özelden ulaşır ise sevinirim.
 
Ben Serhat, valla ben "Muhabbet ederiz, eğleniriz, iyi olur." beklentisi ile geldim ama insana kendini borçlu hissettirecek kadar güzel bir etkinlik oldu. :) Ev sahibine ve organize eden herkese çok teşekkür ediyorum tekrar. Ama o ekipman bu ekipman derken kafamdaki bazı soruları sormayı unutmuşum, onu artık buradan halledeceğim. :)

(Suhr çaldım!) @Grundar abi tüm Suhr ların sap profili aynı mıdır bilmiyorum ama değilse gitarın sap/klavye ölçülerini biliyorsan bana gönderebilir misin? :)
 
Kusura bakılmasın isterim ama biraz şehircilik yapacağım. Ankaranın taşı toprağı tam müzik için ve değerlendirmesini bilen insanları da buna göre yoğruluyor. En kısa sürede tekrar görüşmek isterim. Dünkü toplaşmaya icap eden arkadaşlara özel bir davetim daha olacak . Katılmak isteyenler özelden ulaşır ise sevinirim.
Abile bu sefer bende geleceğim YHT falan birşey bulup gelmeye uğraşacağım bir dahakine
 
Ben hepsini birinci seçtim beyler. Hepsine sarılır hepsini severim öperim okşarım :LOL::love:
Normalde low gain pek sevmem, hatta fender'i de çok sevmem ama bilmiyorum dünkü havadan mıdır sudan mıdır içimde kaldı doyamadım :cat:
 
Geri
Üst