Izmir Gitar Ders Hoca Önerisi ( Yardım )

Arkadaşlar ben 2 yıldır çalıyorum kendimi sil baştan yenilemek istiyorum her konuda. o yüzden ders görmek istiyorum armoni ve teknik konularında . sizlerin önerdiği hocalar var mı acaba ? İzmir içi ,, punk (grunge), blues tarzlarında çalmak istiyorum , metal tekniklerinide öğrensem iyi olur .
 
Son düzenleme:
önerin için teşekkürler Grundar .. şu anlık aklımda zaten Özgür bey var.peki siz kendiniz mi ders aldınız yoksa bi tanıdığınız falan mı ders alıyor ?
Ne kendim, ne de bir tanıdığım ders almadı, kendisini forumdan takip ediyorum...Bu forumda çalımını üst seviyede beğendiğim, sınırlı sayıdaki kişilerden ve İzmir'de ikamet etsem, ders almak istediğim birisi...Bu nedenle, değerlendirme listenize almanız için önerdim...

Sevgiler ve saygılar...
 
Ben de @Grundar 'dan farklı düşünmüyorum. İstanbul'dayım ve yalnızca forumdan takip ediyorum. Ben de pek seviyorum kendisini ve onu önerecektim. Elbette gitar çalmakla gitar öğretmek aynı şey değil belki ama değerlendirmeye alınması gerektiğini düşünüyorum.
 
Ben, Özgür Hoca'dan bizzat ders alıyorum, yaklaşık 4 ay önce başladım ve işlediğimiz her ders gerçekten dolu doluydu. Dersler boyunca kendini müzik anlamında her konuda geliştirebilirsin, dinlediğin müzikten gitara bakış açına kadar her şeyin zaman içinde geliştiğini fark edeceksin zaten. Kısacası Özgür Hoca'dan ders alarak gitar konusunda kendini gerçekten yetiştirebilirsin ve Özgür Hoca'dan ders alırken gitar anlamında aradığını bulacağını tahmin ediyorum. İstersen Özgür Hocayı arayarak ya da Özgür Stüdyo'ya uğrayarak dersler hakkında bilgi alabilirsin diye tahmin ediyorum.
 
bende özgür abiden ders alan şanslı kişilerden biriyim. İzmirde biçok kişiden ders aldım ama onun kadar dolu dolu ve kendimi geliştirmeme yardımcı olan bir hoca olmadı. Stüdyo ortamında dersler ki stüdyoda muazzam güzel ve keyifli bir yer. Tavsiye ederim :)
 
Geri
Üst