Sx'ten Şimdi De Lambalı Amfi Girişimi - Konu Iptal

@antbalci bu konuyu aslında "SX Gitarlar Hakkında" başlığında bir mesajla belirtti ama bence bunun ayrı bir başlık altında duyurulması gerek. Açık radarları nedeni ile öncelikle antbalcı'ya teşekkürler.

Ekonomik fiyatlı gitarları ile dikkatleri çeken SX firması, Strat ve Telelerinden sonra şimdi de amfileri ile Fender'e rakip çıkma hazırlığında anlaşılan. Sitesinden "Coming Soon" denerek duyurulan amfilerde devre yapısının PTP olacağı ve amfilerde Jensen hoparlörler kullanılacağı ifade edilmiş. Görünüm olarak da Blackface ve Tweed olarak dört model yolda.

http://www.sxguitarspain.com/sx_amps.htm
 
Son düzenleme:
Boston classic 5 kullanıyorum bu bile tatminkar Boston es gecilmemeli..laneycub serisi yine güzeller.lambalı amfiler çok ucuzladı artik sx piyasaya girsede 300 liraya vermesi zor olurdu tahminen o yüzden girmemiş proje rafa kalkmış olabilir.
 
Boston SuperBlues AT15 kullandığım ekipmanlarımdan biri.Muadili bir amfi olarak hem keseye hem kulağa hitap eder ,hele bir de lambalar ısınsın BluesJunior aratmaz :) Muadili amfileri test etmek ve yorumlamak önemli ,benim gibi ilk başta muadili seçmek durumunda kalan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz efendim..

Sendeki alette kesin lambalar da orta hallidir, yani onları EHX ya da Sovtek'lerle değiştirirsen çok daha güzel olur, demedi deme :)
 
Geri
Üst