Asla Satmam Dediğiniz Ekipmanlar

Dara düşüp evinizin kapısına çek senet mafyası dayanması dışında satmayacağınız ya da satmayı düşünmeyeceğiniz ekipmanlar bu konuya girebilir.
Benimkileri örnek vermek gerekirse ;

Boss SD 1 - Fiyatına göre mükemmel bir drive booster pedalıdır. Oldukça transparandır.
MXR P90 - phaser kelimesinin karşılığıdır benim için.
Boss DD3- Kesinlikle daha iyileri vardır fakat analog delay sevmeyen benim için fazla fazla kafi. Fazlasına gerek yok.
Keeley mod DS1 ultra - Çokça alıp sattığım hatta yurtdışından getirttiğim bir pedaldır. DS1in çamurdan arındırılmış halidir. Yine SD1 gibi oldukça transparan dist gibi disttir.
Jim Dunlop 535q - Ne eksik ne fazla her yola gelen bir wah pedalı. Kaya gibi de sağlam.
Morley Volume pedalı
Görüldüğü gibi oldukça standart zevklerim var fazla butik işine girmiyorum. Kesinlikle daha iyileri vardır lakin bana fazla fazla yetmekte yerine başka pedal koymayı düşünmemekteyim.

Not : Ne büyük konuşmuşum hepsini sattım.
 
Son düzenleme:
Ben de siz yazınca düşündüm. Tüm pedallarımı ve ekipmanlarımı zorunda kaldıkça satabilirim, ama herhalde hiç bir şekilde satmayacağım tek pedal/ekipman Boss CS-2 dir, her ne kadar piyasada bulunabilir olsa da.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Zaten satmam demek piyasada bulunmuyor anlamında değil. Yani benim SD1'i zamanında 50 liraya almıştım satsam hadi bilemeden 70-80 etsin. Yani ne gerek var satmaya her türlü işimi görüyor. Hangi amfinin önüne koysam çok güzel tepkiler verdi. Çok daha pahalı pedallar geçti elime " peh" dediğim.
 
İlk bestelerimi yazdığım, ilk kayıtlarımı alıp ilk konserlerimde hunharca çaldığım, şimdilerde ise ebediyen duvar süsüne terfi etmiş Jackson PS3-T gitarım. Haricinde ise maxon OD808 dışındaki tüm ekipmanım yanabilir. Maddi kaybım dışında bir şeye üzülmem. Bünyede maneviyat sıfır.
 
Vox delaylab'im ve canımın içi frankie'm. Tamamen kendi el emeğim ve toplamam sonucu oluşan bu gitar 2parça alder , maple Sap , abanoz klavye , ve wilkinson'un at gibi olan bir köprüsünden oluşuyor ve tabi birde Seymour Duncan Malmsteenler var. Bırakamam ya bu gitarı cidden.
 

Dosyalar

  • IMG_20140806_083939.jpg
    IMG_20140806_083939.jpg
    136.7 KB · Gösterim: 356
  • IMG-20140203-WA0011.jpg
    IMG-20140203-WA0011.jpg
    87.6 KB · Gösterim: 648
Ibanez deluxe gitarım::Tüm zor günlerimde ergenlik gençli otra yaş her sendromumda depresyonumda cinnetimde kafamı kaldırdığımda etrafımdaydı kolum bacağım neyse benim için odur.
Lovepedal kalamazoo.Bu pedalla da manevi bir şeyler var aramızda .
 
EVH 5150III amplifikatörümü ve Blackjack SLS C-7 gitarımı asla, kat'a, zinhar satmam. Hatta, isim vermeyeyim, 5150III'ü satmam için hâlâ direten arkadaşlar var. Buradan da söyleyeyim: Tekliflerinize kapalıyım :)
 
Dunlop JAZZ 3 :D onun dışında herşeyi aldım sattım.
aynısını yazacaktım. yıllardır kullandığım penaların ( hatta kaybettiğim :) ) üstüne bassam İstanbul'u gezerim herhalde. Jazz III gibi pena görmedim. çok fark katıyor sese. Grip ( tırtıklı ) olanlar daha da hoş:)

Petrucci serisi de güzel ama bence standart jazz 3 daha güzel.

Ek olarak, düğün parası ile aldığım el yapımı klasik gitarımı da açlıktan ölmedikçe satmam:) Bir de ( 13 yaşındayken ) ailemin aldığı ilk gitarım..Amerikan bir Wahsburn. Metalci işi falan ama olsun. baba yadigarıdır:)
 
aynısını yazacaktım. yıllardır kullandığım penaların ( hatta kaybettiğim :) ) üstüne bassam İstanbul'u gezerim herhalde. Jazz III gibi pena görmedim. çok fark katıyor sese. Grip ( tırtıklı ) olanlar daha da hoş:)

Petrucci serisi de güzel ama bence standart jazz 3 daha güzel.

yaklaşık 7 sene önce fark ettim bu penayı yine forumda konuşulurken görmüştüm :D o zamandan beri 5-6 tane aldım halen durur çoğu (kenarda köşede biyerlerde :D ) bir tanesini matkapla deldim(şerraf gibi açık sarı gibi renkte olanlardan) anahtarlığa taktım, dışarıdayken unutunca pena almayı hayat kurtarıyor :D Diğeri(siyah renk) masamın üstünde durur sürekli :D Kavrayış, hissiyat vs beni cezbetti,küçük olması ve sert olması sanırım elime tam oturmasını sağlıyor.Diğer penalarda rahat edemiyodum.yenileri kullanmadım henüz deneriz :D
 
Geri
Üst