Kulaklığım Koptu

Günaydinlar

Sabah bir köpek gelmesiyle kulakligimi aldı koparttı.
belli ki hayvanın sinirleri gergindi birde hicbirsey olmamis gibi oturup aval aval yüzüme baktı. olan kulaklıgıma ve 350tl me oldu.tam jak kısmının bitiminden koptu.duzeltilebilir mi ?

IMG-20150107-WA0000.jpeg

Iyi gunler.
 
Geçmiş olsun diyelim, halledilir öyle sıkıntılı bir şey değil. Kendiniz yapamayacaksanız verin bir elektronikçiyi ucuna yeni bir jack monte eder.
 
Elektrikçide düzeltilebilir. Bende bir adet sennheiser vardı, lehimi kopmuştu. Elektrikçi orjinalinden daha sağlam yapmıştı.
 
tüm kulaklarım gerek benim hayvanlığım gerek başka hayvanlar yüzünden hep bu hale geldi. beceremem diye kaygınız varsa elektronikçiler hallediyor.
 
Beats ise değişebilir. Arkadaşım Sennheiser kulaklığına ayakkabı bağlarken ayağa kalktığında takılıp kopardı. Kullanıcı hatası demelerini beklerken, 1 adet daha gönderdiler ücret talep etmeden.
 
Öncelikle geçmiş olsun fakat enseyi karartmaya gerek yok, çok güzel biyerden kopmuş, kaliteli bir konektör ile eskisinden bile daha iyi seviyeye gelir. Neutrik, Hicon, Amphenol artık ne bulabilirsen alıp yapabilir, hatta aldığın yere yaptırabilirsin.

Hicon HI-J35S02 Vollmetall Stereo-Klinkenstecker

Hocam aldigim yere yolladim tamiri yapilamaz dedi ama yenisini gonderebilirler dusuk bir ihtimal dedi.

Eger yapmadan gonderirlerse kime yaptirabilirim ? Aldigim yerde yapmiyorlar maalesef mediamarktten almistim
 
Geri
Üst