Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Pedal medal uğraşmak istemeyen herkese önerim bu fiyat aralığında kesinlikle tbx serisidir benim de. Çok sağlam bir distortion'ı vardı tee yıllar öncesinde kullanırdım.
15r'yle başlamıştım gitar serüvenime, kayıtları dinleyenler 'hangi pedal' diye sorarlardı heey gidi. Mutlaka bakın, o klasmanda fiyatına göre daha iyi drive duymadım.
 
Pedal medal @uğraşmak istemeyen herkese önerim bu fiyat aralığında kesinlikle tbx serisidir benim de. Çok sağlam bir distortion'ı vardı tee yıllar öncesinde kullanırdım.
15r'yle başlamıştım gitar serüvenime, kayıtları dinleyenler 'hangi pedal' diye sorarlardı heey gidi. Mutlaka bakın, o klasmanda fiyatına göre daha iyi drive duymadım.

Hocam sağolun konuda herkes önerdi bir bakayim o amfilere olmadi @EMM nin dediği gibi ses Katrina yonelirim teşekkürler
 
Fender 25r ikinci elde 250 civarına bulabilirsin. Zaten bu fiyat aralığında alacağın aletin basitliğine dikkat et derim, ne kadar dijital, ne kadar karmaşa o kadar kalitesiz ton alırsın.
 
Arkadaşlar, merhaba,

zoom g5 proccesorüm den vazgeçemiyorum ,loop çeşitli drive seçenekleri vs için ,kolay geliyor açıkcası ,evde hobi amaçlı çalıyorum..

kullandığım anfi fender 25watt , artık yetmiyor gibi , daha dolgun ve hacimli sıcak bir ton almak için tavsiyelerinize ihtiyacım var..

lambalı lambasız güzel bir anfi rica ediyorum. başka tavsiyelerinizde olabilir..şu anfi ile bu pedal gibi..

tabi evde çaldığımı gözönünde bulunduralım..:)

bütçem 1200 tl civarı 2. elde olabilir..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

gitar ibanez prestige rg 1570 stock
gitar cort m600 stock

zoom g5
blackstar metal lt distorsion pedalı
anfi fender frontman 25r
 
Lambalı olsun diyorsan.. Blackstar HT1RH Kafa amfi ve HT112 Kabin veya Yine Blackstarın HT1 Kombosu olabilir..Performansına göre fiyatları çok uygundur.. Ben de var performansından çok memnunum.. Zaten ödül de kazanmış bir amfi..
 
12 inç çaplı hoparlörü olsun ki tonu detaylı duyasın. SS bazında Ibanez TBX veya Marshall MG, bulursan eski Valvestateler işini görür.

Lambalı alacaksan da dene, bazı prosesörlerle lambalı amfiler uyuşmazlık yaşayabilirler.
 
Yukarıdaki yazdıklarıma açıklık getireyim, belki yanlış mantık yürütüyor olabilirim. Lambalı amfi alırsın, iyidir ama prosesörü sevmeyebilir. Birisi dijital modelleyici, diğeri ise sinyali analog işleyen iki farklı mekanizma bunlar.

Ha, amfide Fx Loop vardır, prosesörü o kısma bağlarsın, preampını devre dışı bırakır amfiden drive alıp efektleri prosesörden eklersin, bu da bir olasılık. Bazılarında loop bulunmaz ama clean tonda driveları da prosesörden alarak, direk inputtan da iyi sonuç verebilir.
 
eyvallah arakadaşlar...Blackstar kafa kabin denemeye karar verdim..fiyat olarakda uygun gibi..

2.elde temiz bir bakayım.
 
Arkadaşlar,

İbanez rg350 veya biraz paraya kıyıp prestige serisinden almayı düşünüyorum. Arayışım devam ediyor prestigelerde. Fakat bir yandan da amfiyi belirlemek istiyorum.
Ev kullanıcısıyım. reverb, distortion ve ufak tefek efektler olsun istiyorum. Blues da çok sevdiğim için clean de de tatmin etmeli. Tabi Bütçe olarak da malesef şimdilik çok bir şey ayıramıyorum.

Fender champion 20 ve roland micro lar dikkatimi çekti. Siz bunları önerir misiniz? Veya başka marka-modellerde ne önerirsiniz.
Saygılarımla,
 
Geri
Üst