Squier Vintage Modified 70s Stratocaster Vs. Cort G260

B

bodovic

Bin lira civarında bütçem var ve strat almak istiyorum.önceleri jay turser lar işimi görür dye düşündüm fakar şimdi Squier Vintage Modified 70s Stratocaster ve Cort G260 arasında kaldım.ne düşnüyorsunuz bu gitarlar hakkında.yada başka gitar tavsiye edermisiniz.teşekkür ederim
 
Squier Vintage Modified serisinde guzel gitarlar var. Denemek, secmek lazim. Amac Strat almaksa Squier alinabilir, ayarlari guzel yapildiktan sonra dilerseniz omur boyu da severek ve rahatlikla kullanabilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
jay turser,squier bullet falan işini görür dermisiniz.çok profesyonel çalmıyorum.düzenli olarak sahnem yok
 
Bende bu sıra squier gitarları inceliyorum.
Squier Vintage Modified 70s Stratocaster Basswood ağaç kullanılıyor. Cort G260 Swam Ash bu tona etkisi çok olur. Cort daha iyi kalabilir.
Strat tonu istiyorsanız Squire Vibe serisini tavsiye ederim.
Gitarın sapını öel ağaçlardan seçmişler. Damarları sık ve klavye boyunca paralel gidiyor. Buda sustein için büyük avantaj sağlayacaktır. Gövdeleri Alder ve maple klavye ile klasik strat tonuna daha yakın kaliteli tonlar verecektir.
Şuan kendilerine hayranım...
Tabii ki bizimkisi yorumdur. Siz gene de imkan varsa Tünel'de deneyin...
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
zaman zaman metal çaldığımızda oluyor bu yüzden cort un hss manyetiği daha faydalı olur sanırım
 
Metalde zaman zaman çalıyorsanız. Çift humbuckerlı ama single olarak da kullanılabilen bir gitar daha kullanışlı olabilir. Örnek olarak Cort KX Custom.
Tabii burada ben olsam solo çalınacaksam Alder gövde tiz ve parlak soundu ile daha hoş olabilir. Ritm olacaksa maun gövdeli bir gitarla dolgun ve sıcak soundlu bir gitar tercih edilebilir.

Size Schecter de tavsiye edebilirim.
Schecter Omen Extreme 6 VSB Elektro Gitar Elektro Gitarlar Schecter
 
Son düzenleme:
teşekkür ederim yorumlarınız için.biraz daha aydınlattı beni bu konuda
 
Humbucker dolayısıyla g260 daha iyi bir seçim. Fakat bu fiyata bulunabilecek daha iyi gitarlar mevcut. Hele ki 1000 TL'i sıfır gitara verene kadar 2. el düzgün bir gitar alırsanız, Fender Meksika'a bile dönebilirsiniz, gayet stabil, her yola giden bir gitardır.
 
Geri
Üst