Limited (pop/poprock) - İzmir

vocal: Pınar Kaya
drums: Mustafa Olcay
bass: Fırat Hasdemir
guitars: Mert İzmirli


2007 mayıs ayında Pınar'ın bir müzik sitesine verdiği grup arıyorum ilanını gören Mustafa'nın ilanı cevaplamasıyla başlayan grup birkaç ay sonra Fırat'ın gruba dahil olmasıyla kemik 3'ü tamamlamıştır. birçok kez eleman değişikliği yaşayan limited grubu daha önce Sfenks adı altında gitarda özgür ve saksafonda stewart'la beraber alsancak Mavi bar ve bornova Barocka'da program yapmış, BoneFive adı altında da gitarda kerem ve klavyede hilal'le beraber inciraltı Turkuaz'da sahne almıştır. bu zamana kadar olan tüm bu eleman değişiklikleri ve eleman değişiklikleriyle birlikte yapılan isim değişiklikleri sonucu sürekli kemik 3 kalan grup gitarda Mert'in gruba katılmasıyla şimdiki halini almış ve alsancak Hayalbaz'da sahne almaya başlamıştır.

Grup fotoğrafları ve videolara facebooktan ulaşabilirsiniz.

Limited
her çarşamba & cuma
alsancak Hayalbaz'da
sizlerle...

Bekleriz efenim =)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
teşekkürler, sizlere de kolay gelsin başarılar =)
bu arada hayalbaz programımıza kısa bir süreliğine ara verdik. pazar günü(27 temmuz) bornova Guardian'dayız. bekleriz efenim... ;)
 
pınarcım bol şans diliyorum elinize agzınıza saglık çok iyisiniz yola devam:)inanıyorum izmire farklı bir soluk getirceksiniz..:) musti kolay gelsin hocam sanada kucak dolusu sevgiler yolunuz açık osun :)

DEPRESiF-DavuL
 
limited

iş ve okul yoğunluğumuzdan dolayı tek güne indirdiğimiz programlarımız cumartesi günleri alsancak Hayalbaz'da devam etmektedir, görüşmek üzere efenim... ;)
 
Limited

Yine yeni yeniden Limited!
Limited her Cumartesi alsancak Juke'ta!
JukeBar kıbrıs şehitleri tansaş'ın karşısında!
Bekleriz efenim! :p
 
Geri
Üst