Yurtdışı Alıs Veris Siteleri Güvenli Mi

ben amerika dan gitar ve prosesör getirtmeyi düşünüyorum 3 sorum var ama benim için asıl önemli olan ilk soru

1-) musiciansfriend zzsound vb. alış veriş siteleri var bu sitelerden daha önce alış veriş yapmış olna var mı bunlar güvenli midir ya da tavsiyeleriniz varsa bekliorum

2-) ayrıca bunları arkadasım kendimin diye gümrükten geçirebilir mi ya da vergi vermemek için napmalı

3-) bi de sizce pod x3 live mı alıyım yoksa zoomg9.2tt mi kararsız kaldım :D yeri deil ama belki bi fikir edinirim

simdiden ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim
 
1-) Madem usa de bir arkadaşın var o zaman mağazadan gidip kendi alabilir yani herhangi bir riski yok ama sen bu soruyu belki kargolatabilirim diyede sorduysan bende çok araştırdım usa den zoom g9.2tt almayı ama hiçbir firma düşük fatura kesip hediye gibi yollamıyo.
2-) Geçer
3-) Ben zoom g9.2tt yi daha çok beyendim ama tercih meselesi iyice araştır deneme fırsatın varsa ikisinide dene sonra kararını verirsin nasıl olsa.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
simdi bu sitelerde ciddi ii kampanyalar oluyo cok guzel rakamlara manyak gitarlar alınabilir fkt daha önce alışveriş yapmış bi kiş görmüş olsam bana ben bunu ordan aldım dese hemen alıcam
 
Eğer arkadaşın vasıtasıyla getirteceksen bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim abim getirmişti öyle kendi gitarını, hiçbir sorun olmadı. Ama direk kargoyla getireceğim diyorsan da, gitar getirtme konusu uzun uzun tartışıldı. Arama yaparak sonuca ulaşabilirsin ;) .
 
Buradan da siparişi verebilirsin. Kargo adresini amerikada bir yer girmen yeterli. Fatura adresini de aynısını veriverirsin olur biter :) .
 
arkadaşlar konu yanlış yerde açıldığından, mod lar başlığı kilitlemeden size tecrübelerimi aktarayım...
ben almanyadan bir kaç kere alışveriş yaptım.kargo ile getirttiğimde yaklaşık 170 eur luk bir alete (kargo ücreti dahil. vergi hesaplanırken bu da eklenir) 100 euro vergi verdim. tanıdık varsa karlı alışverişler yapabilirsiniz. mesela sıfır amerikan stratı thomann dan 870 euro ya aldım(bunu tanıdığa getittim ama...).almanya usa kadar olmasa da türkiye ye göre çok karlı.

örneğin bu siteye bakın....gibson fiyatlarına, hot deals bölümüne...

http://www.thomann.de/gb/index.html
 
1) Ben hepsini kullandim. Guvenliler ama bir keresinde musiciansfriendden AT2020 mikrofon aldim yepyeni olmasi gerekirken kullanilip geri donen stoklarindan yollamislar. Problemsiz calistigi icin olay yapmadim ama bence hic hos bir durum degildi..

Online buyuk satis noktalari arasinda www.sweetwater.com dan baska hic bir yere bakma. Satis elemanlari inanilmaz bilgililer (genelde bu zor bulunan bir ozellik. Eli telefon tutan agzi laf yapan herkesi ise aliyor bu tip yerler). Servisleri de cok iyi. Aylar sonra halen urunden memnun kalip kalmadigimi sormak icin aradiklari oluyor.

2) Gecer. Ben koskoca Mesa Boogie Roadster gecirmistim

3) Bilemicem.
 
Musiciansfriend pek iyi değil. Benim de v-amp2 mi aynı şekilde yollamışlardı. Üzeride 1. elde olmaması gereken büssürü çizik vardı. Ama plastik koruması falan yerinde olduğundan pek bi sorun etmedim.
 
Geri
Üst