sizce bu gibson orjinal mi ?

bir musoland havası var ama :)

fotolar pek bişey söylemiyor sadece arkadaki etiket kıllandırdı beni.

sap geriye eğimli mi , manyetikleri sökmeni öneririm bir de
 
1) Seri Nosu hatalı.
2) Teorik olarak seri nosu bu olsaydı gitar 2005 yapımı omalıydı. 2005 yapımı bütün LP Customlarda headstock arkasında Custom Shop Logosu var.
3) 2005 yılı LP Customların seri nosu CS5xxx şeklinde normalde. Bununkisi malum
4) Klavye Gül ağacı gibi duruyor. LP Customlar Abanoz tuşeli.
5) Gibson LP Customların akort burguları Grover marka ama burgu kısımlarının şekli böyle değil.
 
bu gitarın sahibi ile konusmustum birkaç gün önce gitarı amerikadan aldıgını 1000 liraya sattıgım laptop + 500 lira karşılığında bu gitarla takas edebileceğini söylediğinde anlamalıydım bi bit yeniği oldugunu vayy bee ne umaralar dönüyomuş

ayrıca janmoreye tesekkur etmek lazım bizi uyardıgı için
 
ya arkadaşlar merak ediyorum bu tip mesajlar koyuyomuşum diye bana kızan arkadaşlar var.2000 ytl vereceğim gitarı sormadan emin olmadan nasıl alayım bunun paronayaklıkla alakası var mı ?
 
MidnightOil demiş ki:
Usta o gitar yüzde binbeşyüz sahte, izle aşağıdaki videoyu....sticker'a dikkat et özellikle arkadaki...

Not: buradaki ve verdiğim link'teki hardcase saplarınında benzerliklerine dikkat edersen iyice ortaya çıkıyor zaten daha detaya inmeye mahal yok.


http://www.ktunnel.com/index.php/10...a259e483caeebf459e1d1f50242ccd668a6e607716701
Sağolasın abi yardımların için...ayrıca gibson un servisine maille yolladım resimleri onlarda bu gitar sahte dediler haberiniz olsun gittigidiyor.com da
mypotin elexorian ve swordoflight adlı üyelerden uzak durun çünkü hepside aynı adam :D ve sahte gitarları satan adam :evil:
 
ya şimdi haklısın aslında, 2000ytl. civarı bir para vermeden önce gitarın orijinalliğini sormak soruşturmak tabii ki çok mantıklı. ama yani sorduğun sanırım 5-6 gitardan bir tanesi bile mi orijinal çıkmaz kardeşim? özenle mi arayıp buluyorsun bunları :)
 
Geri
Üst