m-audio audiophile ses karti mikrofon girisi?

merhabalar:)
m-audio audiophile pci ses kartina mikrofon baglamak istiyorum fakat beceremedim:( karttaki digital vs. tum girisleri denedim, kartın kendi software i olan mixer lede ugrastım ama ses alamıyorum. ozellikle aynı karttan kullanıpta bu problemi cozmus birileri varmı ?
hepinize iyigunler.....
 
Selam,

Audiophile 2496'da mikrofon girişi yoktur. Bu yüzden mikrofonu doğrudan AP2496'ya girdiğinde sinyal seviyesi çok çok düşük kalacaktır. Mikrofonu önceden bir mic-preamp'ten geçirip pre-amp'in çıkışını AP2496'ya girmen gereklidir.

Mikrofon pre-amp içinse çok yakında presonus ürünleri stoklarda olacak, çok farklı ve oldukça geniş bir bütçe aralığına hitap edecek ürünleri var.
 
ben cevap verem.line in.bende ayni kartı almayı düsünüyordum.bir preamp veya mixere ihtiyac duydugundan mobilpre aldım.ama bir süre kullanıp mbox veya kasıp digi 002 düsünüyorum.ama emin ol kullandıgın kartta cok güzel .sadece bi preamp a ihtiyacın var.ama bence 2-veya 4 kanallı bir mixer al kurtul.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
kartın stereo in ve stereo out ları (outta hoparlorler var), midi in ve out ları (in de klavye var) ve s/pdıf in ve outları (in e gitar proessoru giriyorum) var. line in girisi yok. sizden bundan bahsettiniz sanırım. ama m-audio da az ses cıkısı veren mikrofon girisi bunlardan hangisi????
 
Stereo in girişi, bahsedilen line in girişidir. Buraya dinamik bir mikrofon girersen çok çok az seviyede bir ses alman mümkün olabilir... Ama bu kesinlikle kullanılabilecek bir seviye olamaz ve tavsiyede edlimez.
 
Geri
Üst