Kinn Death Thrash Ankara

E

evrimvolkan

Ankaralı (Death-thrash) metal müzik grubu Kinn. Kinn 2006 ocak ayında Onur(vocal) ve Hazar(davul) tarafından düşünülen bir projeydi. Birçok arayış sonunda gruba gitarist olarak Engin dahil oldu.İlk zamanlar bazı özel problemler nedeniyle studyoya girme imkanı bulamayan grup ev çalışmalarına başladı. Amaç agresif Türkçe sözlü metal besteler yapmaktı.İlk bestesini 3 aylık bir süre zarfında bitiren Kinn,Enginin studyo açmasıyla dahada güçlendi ve çalışmalarını hızlandırdı ve 3 beste ardarda geldi. Artık tek sorun ikinci bir gitar ve bascıydı. Gruba 2007 sonlarına doğru ikinci gitarist olarak Barış, bascı olarakta Merih katıldı. İkinci bir gitarla Rifler daha bir dolgunluk kazandı. Tarzını grup elemanlarının farklı tarzlarıyla harmanlayan Kinn artık oturmuş bir gruptu derken,Hazar ve Merihin zaman problemi yüzünden gruptan ayrılması üzerine gruba Anıl Ertuğrul (bas) davula da Safa Murych dahil oldu. Grup beste çalışmalarına devam etmekte.
En son bestelerini dinlemek için http://www.myspace.com/kinnthrash adresini tıklayarak myspace sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.
 
Teşekkürler arkadaşlar bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz yakında myspace sayfamızın linkini buradan yayınlıyacağız destekveren herkese tekrar teşekkürederiz Kınn vokal (onur)
 
duyduğumuza göre vokalin sesi çok iyiymişş ayrıca şarkılarındaki rifler insanları yerinden oynatıyomuş...merakla bekliyoruz ne diyelim bi de türkçe söylüyolarmış galiba valla ne diyelim buyrun sahne siizn hocam...onuruma burdanda slm.
 
7724_175091306904_717146904_3276450.jpg
 
Geri
Üst