Stephen King

neden Stephen King başlığı açılmamış..belkide ben görmedim ama açmak istedim..çok önemli bir yazar bence..misery adlı eseri beni çok etkilemişti..
 
İyi yaptın açmakla.
Sadece yazar mı ? yönetmen , yapımcı , senarist , eleştirmen , jüri .
Holywood korku yapımları King ten besleniyor. Fazla projesiyle ilginmedim ama çok başarılı oldugunu biliyorum.Anlasılıyor zaten ,
ruha işleyen öğeleriyle..
 
kornfreak demiş ki:
neden Stephen King başlığı açılmamış..belkide ben görmedim ama açmak istedim..çok önemli bir yazar bence..misery adlı eseri beni çok etkilemişti..

evet bende okudum, cok iyidir , ama benim favorim "Body"dir , cok severim
 
hmm, bilmiyorum "body "yi okudunmu , cunki cok guzel bi hikayesi var, diger Stephen King eserlerinden cok farkli bu
 
jamais-vu demiş ki:
Ben hiç beğenmem kendilerini.
İzlediğin korku filmleri konusunu kimden alıyor acaba ??
Holywood bu adamdan besleniyor diyoruz.Resmen dünya korku film piyasıını yürütüyor bu adam.İzlediğin Amerikan korku filmlerinin %95 inde bu adamın emeği vardır.
He böyle diye sevmek zorunda değlsin tabi.
Ama en azından saygılı olmalısın . :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
şu an lisey's story i okuyorum..ilginç bi anlatımı var..daha açılamadı kitap ama sıkıyor biraz :D 80 sayfa okudum daha gerçi..açılmasını bekliyorum şiddetle :D
 
evet arkadaşlar doğru söylüyorsunuz korku yapımları kingten besleniyor. bi çok filmin konusu adamın kitalarına benzer. hikayeyi film konusu yapan filmler de var. yüzyılın fırtınası filmi gibi.tavsiye ederim izlemenizi
 
Yıllar yıllar önce, "Hayvan Mezarlığı" adlı kitabını okumuştum, korkmuştum bayağı. Diğer kitaplarını okumak henüz nasip olmadı.
 
Stephen King.... Bir insan nasıl böyle acaip şeyler yazar inanilmaz! 52 tane kitabı var. Şuana kadar, "o", "hayvan mezarlığı","karanlık çökünce" ve "sadist" i okudum. Diğer kitaplarınıda zamanla alıp tamamlayacağım. Filmler ve dizilerden bahsetmiyorum bile.
 
Umarım en kısa zamanda dilimize çevrilir...

kubbenin-altinda-on-kapak-f.jpg


kubbeninaltindaarkakapa.jpg


Resimler, kayiprihtim.org' dan alıntıdır.
 
Black House'dan sonraki kitaplarını pek sevmedim Stephen amcanın. yaşlandı sanki, eski heyecanı yok gibi yeni eserlerinde.

Ama The Dark Tower serisini mini dizi şeklinde Lost'un yapımcıları yakın zamanda yapıcaklardı, umarım bir aksilik olmaz, heyecanla bekliyorum.
 
Korku sektörü bu sanatçıdan besleniyor, ki Ölü Bölge aman aman, valla en iyi yapıtlarından. Şiddetle tavsiye edilesi bir şahsiyettir kendileri.
 
Ölü Bölge ve Misery. Psikoloji ya da ''olay'' değil ''durum'' üzerine dönen kitapları daha başarılı kanımca.

Bir de her kitabında diğerlerinden en az bir tanesine referans vermesi de apayrı.
 
Geri
Üst