Doctor Who / Torchwood

Az önce Matt Smith'ten sonra doktor rolünü oynayacak kişi Peter Capaldi olarak açıklandı. Hem Doctor Who'da konuk oyuncu olmuş, hem Torchwood'da oynamıştı. Diziye yeni katılan oyuncuları daha önceki sezonların konuk oyuncu kadrosundan seçme geleneğini de bozmadılar ama ilk kez doktoru da bu şekilde seçtiler.
 
7.sezon da başka yazarlarda var. demin tv de küplü bölüm vardı.stargate'e bağladı olay nerdeyse. mesela kendini kız zanneden deli dalek bölümü de güzeldi. ki o kızmış yeni yol arkadaşı. ayrıca peter capaldi nin özellikle komediler de ki performansını beğendim.yaşlı olmuş demiştim ama uyum sağlayacak gibi.
 
yeni başlayan almost human ve continuum sarmayınca torchwood'a başladım. doctor who nun yan ürünü olmasına rağmen daha sert,karanlık,cinsellik içeren, polisiye tarafı olan daha yetişkinlere yönelik bir dizi. tuttum bunu.

not: 50.yıl bölümü yarın 21:50 cnbc-e de dünyayla aynı anda yayın var. nette altyazı falan diye beklemeyin.
 
50. yıl bölümü güzel olmuş. Dizinin sevenleri için Doctor Who tarihinden önemli anlar ve nesnelerle süslenmiş bir saatlik keyifti. Matt Smith ile David Tennant'ın yan yana geldiği ilk an diyalogları ve senkronize hareketleri geriye sar sar izle, o derece güzel yazmışlar. Herşey yerli yerinde ve olması gerektiği gibiydi. Zaman yolculuğu üzerine kurulu böyle bir dizide "Back To The Future" cümlesini bile telaffuz ettiler. Alkışlanası bir hareket.

Doktorların karşılaşmasını ben daha farklı bekliyordum ama beklediğimden daha iyi çıktı. David Tennant'ı Norveç kıyılarında kaldığı paralel evrenden getirirler sanıyordum izleyene kadar.
 
tumblr_mvffpxXcPT1qconq8o1_500.jpg


bildiğin drama bu.gözleri yaşartıyor ilk doktorun bu rol ve dizi için çabaları. doctor who izlemeyenler de gerçeklere dayanan iyi bir drama filmi olarak izleyebilirler.

ilk doktordan son doktora bakış ağlattı yeminlen. duygular tavan yapıyor.
 
Geri
Üst