Sonarkord lambalı kafa amfisi

Arkadaslar bizim eski dugun salonundan kalma aletler buldum iki kabin bi kafa amfisi bi iki alet daha.Bu amfi nedir hakkında bilgisi olan varmı ? degerlimidir bu SONAKORD M82 ?? .Suan calısıp calısmadıgını bilmiyorum elektrik kablosu yok.Bakımı yapcam satılırsa satarım ya da cok birsey etmezse kullanırım.Evet yorumları alalım.

 
aynı modelinden bende de var daha önce satılığa koydum fakat asla ederine satılmadığı için geri çektim 250 ytl ye kadar düşmüştüm eğer ciddi bi problemi yoksa bakımını yap kendin kullan gayet başarılı bi anfidir ama ev için kullanıcaksan çok fazla gelir o eve üstekide dynacord sanırım seslendirme anfisi oda lambalı eskiden camiler düğün salonları v.b. yerlerde seslendirme amaçlı kullanılıodu onun satışı konusunda hiç bahsetmiyim sanırım 100 ytlye zor satılır oda çünkü ikitane seslendirme anfisi sattım bende hatta hala bitane satılık var elimde ortalama 100 e gitti ikiside Değerine asla müşteri bulamıyacağın için bence bakımını yap sonakordun kendin kullan ben gayet memnunum kendisinden.

sonakord 4xel34 power 3x 12ax7 preamp lambasından oluşuyo
dynacord da tam emin olmamakla birlikte eminent serisine benziyo oda 2 power 1 preamp lambasından oluşuyo genelde.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Resimdeki kabinden bir tane daha var onlarda dynacord.Onlar iş görür diye düşünüyorum.Amfinin üzerindekindede echo ve reverb ayarları var modelide echocord 100.Bir de mixer gibi birşey var.Onu çıkartmadım işime yaramaz diye.Kabinler kaçlık onu bilmiyorum.Onlar para edermi acaba ?
 
kabinler konusund çok bi bilgim yok ama sanırım içindeki speakerler sinefon veya benzeri kalitede bişeydir eğer bu speakerlar varsa çok bişey ediceğini sanmam ama belki daha kalitelidir içindeki speakerlar o zaman biraz daha değerli olabilir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
İçinide açamadım speakerlara bakcaktım ama onlarada bakarım bir şekilde saol cevaplar icin.
Sanırım koskoca forumda bu aletleri daha once goren yok =) zaten tas devrinden kalmalar =)
 
aynen öyle hocam neyse eğer satmayı düşünürsen ve fiyatı baya düşecek olursan önce bana haber ver ben elimde olmasına rağmen yinede alırım :D güzel bi bakımdan sonra taş gibi anfi oluyo kendileri :D
 
Geri
Üst