ibanez mi fender squier mi

H

Helpless

arkadaslar 3 aydır gitar calıyorum ilk basta ogrenci gitarı almıstım ve simdi elektro almak istiyorum yani bir nevi ogrenme gitarı olacak benim icin ama 2 gitar arasında kaldım biri ibanez dieri fender squier sunburst ne yapmalıyım lutfen yardım edin butcem max 380 lira ancak lutfen 2 sinide bosver sunu al demeyin cunku canakkalede oturuyorum ve gitar bulmak cok zor
 
bu sorunun cevabı yok..!..gitara yeni başlamışsın ve bilmen gereken bir nokta var..alacağın gitar ilk önce senin ilerleyeceğin yolda seni tatmin edici bir gitar olmalı...2.si ibanez mi squier mi diyorsun ama bunların hangi modellerini karşılaştırıyorsun..önce onları belirt..çünkü ibanezinde düşük fiyatlı dandik gitarları var...squierlerinde bazısı iyi bazısı kötü çıkar...üretim yerleri bile çok önemli...onun için önce forumdaki başlıkları iyi oku..ordan biraz bilgi edinirsin..ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi elindeki paraya(max 400 ytl) çok güzel 2.el gitarlar alabilrsin.
 
marka gitar ancak 1000 ytl ve üzeri fiyatlarda rengini belli etmeye başlar. ondan aşağısı için marka arama özellike şu sırada hiç gerek yok senin için. paranın yettiği hoşuna giden bir tane al. firma ismi önemli değil.
 
Geri
Üst