İdea

kayıtların mixleri bitmemiş olması lazım ama, uamrım ilk kayıtları gibi olmaz tonlar kötü olmuştu. şimdi adnan abi uğraşıyormuş mixle, halleder..
 
arkadaşlar sınav durumları ne yazık ki çok parlak diiil.sadece Bura'nın bi yerlere girme olasılığı ve zorunluluğu var.Bura dışındakiler yeniden hazırlanacak yani...Bu durumda müziğimizi ekileyecek çok ağır bi durum gözükmüor.Kanal kayıt süper geçti umarım en kısa zamanda dinler ve beğenirisinz:)
 
Bekleriz ozan konsere bu arada merak etmeyin them'in saatlerini aksatmiyoruz ama soru sorarken daha iyi bir dille sorarsaniz memnun olacagiz konsermi herneyse?!
 
euhehue :)= Konser mi bar programı mı bilemediğim manasında sordum ok?kötü bir niyetle veya saatlerimizden gidcek mi gibi bir saldırı içeriği de yoktu .Oan ki ruh haliyle ve yorgunlukla yazılmıştır.İstemeden kırma durumları varsa pardon ama dediğim gibi hiç bir art niyet yoktu.Başarılar.Biz de izlemeye geleceğiz sizi...
 
Şimdiiii bir konser yorumu yapayım :p

Besteleriniz hoşuma gitti, daha sağlıklı bir yorumu demoyu alınca yapıcam gerçi..

Buğrayla emrenin sahne performansları iyiydi, aslında at hırsızları parçasının 3 (yazıyla: üç) defa çalınması haricinde her şey iyiydi, buğranın gitarının tonlaması daha iyi olabilirdi o ayrı.

Coverları çok iyi seçmişsiniz, tebrik ederim.

Başarılarınızın devamı dileğiyle..

Sevgiler herkese. :)
 
Geri
Üst