Ring Modulator

lovetone'un ring stinger bir pedalını okudum sound on sound'da ve www.lovetone.com'dan da dinledim, tam hayallerimdeki pedalmış bayılıyorum öyle saçma seslere, işin kötüsü pedal artık üretilmiyormuş (lovetone, handmade pedal yapıyor) kalanlar da çok pahalı ebay'de falan, başka böyle ring modulator mantığında lfo falan abuk subuk ses çıkaran pedallar biliyor musunuz?

http://www.lovetone.com/ringstinger.html
(ring stinger hakkında daha fazla bilgi)
 
Evet bende var, DOD-GS30'un içinde ring modulator ve ayrıca pixellator gibi efektler de var. Yalnız yurt dışında satılmıyor artık üretimi durduğundan dolayı, fakat belki türkiye'de vardır 1-2 firmanın elinde kalmıştır belki bilmiyorum orasını. Ama bende var. Ayrıca ben de çok seviyorum pixellator ve ring modulator'ı eğlenceli sesler çıkarılabiliyor.
 
Sahnede kullanacaksan isine yaramaz gerci ama, yaptigin kayitlara bilgisayarda eklemek icin super bir ring modulator plug-in'i var, hem de belesware: Ohmforce Frohmage. Butun parametreleri otomasyon ile hareketlendirip aklinin almayacagi, midenin kaldirmayacagi sesler uretebiliyorsun.
 
lovetone'un zaten yenisi de olsa butik pedal diye çok pahalıdır (tahminim o tür büyük ve el yapımı pedallar 300-400 dolardan pahalıdır). istersen harmony-central.com giriş sayfasından ring modulator diye arat.
 
Dijital olarak korg'larda var evet (ax100g'den itibaren), ancak şöyle bir "bu neymiş" denemesi dışında hiç kullanmadım... Bana fazla suni geliyor bu tarz efektler, korg'un ki ekstra suni de olabilir, bilemiyorum..
 
Geri
Üst