Cort EVL K4 ve Jackson PS2

Sevgili arkadaşlar,

Güzide Forum'umuzda geçen gözüme satılık - takaslık bir Jackson PS2 takıldı. Satan arkadaş gitar için 450 TL istemiş.

Şu an kullandığım gitar modifiyeli sayılabilecek bir Cort EVL K4. Floyd Rose'u Jackson DK2'den çıkma Lisanslı Floyd, manyetikleride SA1 Open Set diye geçiyor sanırım. (Cort M600'den çıkma, bu arada BB-KJM'ye selamlar :D)

Ben bu arkadaşımıza takas teklifinde bulundum. Daha herhangi bir cevap alamadım ama, olumlu bir cevap alırsam ne yapacağım konusunda kararsızım. Dinlediğim ve çalmak istediğim tarz Death Metal ve şuan ki gitarım ile tabiri caiz ise hayvan gibi ton alabiliyorum. (8O)

Jackson PS2'lerde üretimden kalkmış, bu nedenle hakkında pek bilgi edinemedim. Bu arada gitarda 2 Single, bir adet Humbucker manyetik var. Normalde hepsinin markası Jackson ama satan arkadaş Humbucker'ın yerine bir adet EMG HZ H4 takmış. Bu iki gitar arasında bir karşılaştırma yapıp bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi akşamlar, iyi Forum'lar.

(Resm resm resm resmi resmi resmi re..)
 
Calacağın tarz death metal ise hss dizilim mi bir jackson almak pek akıllıca olmaz kanaatimce...Birde Jackson furyası var tabi metalci adamın Jackson'ı olur gibisinden.Yeni yetme ergenyusları Jackson sevdasına düşüren bir durum bu :)
O kullandığın gitar gayet metal için uygun bir gitar...Jacksondan fazlasını almazsın yani.
 
1- sorunu buraya taşısan,çok daha fazla yardımcı olur sana forumdaki arkadaşlar
http://www.turkrock.com/ftopic57189.html

2- e madem elindeki gitardan ''hayvan tibi ton'' alabiliyorsun,buda senin yapacağın tarz için olumlu bi durum,daha ne diye gitarını değiştirmek istiyorsunki ;) bukadar marka meraklısı olma bence dostum,sonuç olarak önemli olan senin aldığın ses.tabiki bi jackson kalitesi herzaman üst sıradadır ama eğer elindeki cort sana,istediğin sesi veriyorsa hala niye uğraşıyorsunki değiştirmek için :)

yinede her fikre saygı duymak gerek tabi..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Tamamdır arkadaşlar. Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. Cort EVL K4 ile yolumuza devam o zaman, Jackson en son artık :D SL2 falan :p
 
Geri
Üst