Neverland(dreamtone)

Şu an sadece Ankara Zıd Müzik ve Orta Dünya Cafe'de olan, yakında İzmir, Bursa, İstanbul'da elden ve/veya dükkan satışı sağlanacak demomuz çıktı!

11 parça, 43 dakika power-progresif müzik, kaliteli kayıt, profesyonel kapak tasarımı, matbaa baskı 8 sayfa kitapçık. Fiyatı sadece 3.000.000 TL. olan demomuzu dükkanlarda bulamıyor, veya bulunduğunuz yerde demo satışı olmuyorsa, demoyu posta yoluyla da temin edebilirsiniz.

Posta ile fiyatı 5.000.000 TL. dir.

www.dreamtone.net adresinden kayıt örneklerini dinleyebilirsiniz.



NOT: Posta ile yapılan alışverişlerde de fiyata CD kutusu dahildir. Kutusuz almak istiyorsanız lütfen belirtiniz, ancak fiyatta bir değişiklik olmayacaktır.
NOT 2: Unforeseen Reflections kaydı, kimi toplama CD'lerde yer almış olan single, Pandemonium'u içermemektedir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Geç te olsa herkese selam;

www.dreamtone.net adresinden yurt dışı basında yer alan kritiklere ve/veya bağlantı adreslerine ulaşabilirsiniz.

Site sık güncelleniyor, bu nedenle ara ara girip kontrol ederseniz, yenilikleri görebilirsiniz.

İzmir, veya bir başka ilde satış olmayacak. Almak istiyorsanız eğer, posta ile alışveriş yapabilirsiniz. Yurt içi satışa 200 CD ayırdık ve bunların çoğu zaten bitti gibi. Bu nedenle kargo ile sağa sola dağıtmak istemiyoruz. CDlerin çoğu yurt dışı için kullanılmıştır/kullanılıyor. Eğer posta ile alışveriş yapmak istiyorsanız
[email protected] adresine mail atabilir veya www.dreamtone.net adresindeki iletişim kutusundan bize ulaşabilirsiniz.

Hassan, bana [email protected] adresinden mail atar mısın? Buraya pek gelemiyorum, oradan iletişime geçebiliriz.

İlgilenen herkese teşekkürler. Gelecek çalışmalarda görüşmek dileğiyle.
 
"bu tarz pek dinlemesemde müzik güzel kapak harika ama vokal eskisini aratıyo sanki"

Eskisi?


İzmir'de de satış yapalım dedik, daha da doğrusu, başka yer için ayırdığımız cdleri İzmir'e yönlendirdik. Nitekim Stüydo Ümit'te toz toplayacak bu cd lerden bir kaçını kurtarmak isterseniz, haberiniz olsun :)
 
Evet, Orta Dünya'da demoyu bulmak mümkün. Arada bir bitiyor, tembellik etmezsek yenisini getiriyoruz, ancak şu an orada olması lazım, daha 2 gün önce bizzat bıraktım :)
 
unforeseen reflections bence güzel,
ama pandemoniumdaki tadı alamadım.
vokaliniz çok hisli, sözleri de onun yazması iyi olmuş,ama bence biraz daha akılda kalıcı, vurucu vokal partileri yazmayı düşünebilirsiniz...
yeni klavyeci bulabilirsenız haber verin :)...
yolunuz açık olsun...
 
demo cıkarmak her gruba nasip olmaz... tebrikler!!!
bende demonuzu almak istiyorum ama ne Ankara Zıt Müzik nede Orta Dünya cafeyi biliyorum bunlar ankaranın neresinde? hosgörün ben ankaralı degilimde...bu arada odtüde amatör gruplar icin beste yarısması var ya kasımda ona katılsanızda sizi söyle canlı canlı dinlesek nasıl olur?
 
Zıd Müzik

Meşrutiyet Cad. Kök Çarşısı (Meşrutiyet Caddesinin En başındaki binadır)
2. kat 148 numara.

Kızılay

Odtü'deysen eğer, Kızılay dolmuşuna bindiğinde seni güven park ta bırakır (son durak)
oradan çiçekçilerin girişindeki köprüden karşıya, sonra hemen sağındaki köprüden de karşıya geçtiğinde kök çarşısının girişinin yanında oluyorsun
oraya geldiğinde bulamazsan, birine sor tam girişi gösterir.

Konserler www.dreamtone.net adresinden duyurulacaktır. Odtü veya başka bir yer olur ya da olmaz, orasını bilemiyorum :).
 
Pena müzikte Zor diye bir metal fanzinin de röportajlarını okudum.. Açıkçası daha isimini bilmediğimiz bi grubun dünya çapında başarı kazandığını yazmış olması derginin grup hakkında bir ön yargım olmasına neden oldu.. Haber çok abartılı geldi..
 

Benzer konular

Geri
Üst