Fringe

George Orwell'ın 1984'ünden beslenen 19. bölümden sonra 21. bölümün adı "Brave New World Part 1" olmuş. Bu da Aldous Huxley'den mi lan acep? Bu kadar tesadüf olamaz. Fringe bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor! Heyecan yaptım ha. Part 2'si de vardır kesin aboooov!
 
Ehahhaha tabi lan Spock, ya kim olacağıdı? Onu bırakın, Brave New World göndermesini yakaladım olum. Yaşadıkları evreni yok edip yeni bir evren kurma, onu da yönetme projesi o. Önce Jones sandık ama meğersem Bell düşünmüş onu da. O yecüc mecüc yaratıklar da işte oluşturup yönetecekleri yeni ırk güya. Ayrıca şu senaryoyu nerden nereye getirip aklımızı aldığı yetmezmiş gibi iki bölümde bir Lost kadrosundan oyuncu çıkarıyor Abrams ibnesi. Bu bölüm de Charlotte vardı bak.
 
1.sezonun hd sini yine bulamadım, dexterda bulamadığım gibi. Gerçi yine hd torrentler var ancak, seeder bulunmadığı için 20kb/sn ile falan iniyor. Düşük kaliteyle insanın izleyesi gelmiyor. 5 bölüm izledim 2 haftada.
 
Tam neye ve nasıl merak katarak sezon finali yapacaklar diyordum ki, bunu yapabilecekleri bir kaç bitiş cümlesinden biriyle yaptılar. Winter is coming hesabı hani... Fakat iyiden iyiye dizinin bitiş havasına girdim bölümün sonlarına doğru ben.

Evet 4 sezonun sonuna geldik ve ben en merak ettiğim şeyi açıklıyorum; Walter'ın yediği olay nedir abi? Bunu daha önce burada ya da bol sıvılı bir Kadıköy gecesinde de sormuş olabilirim ama nedir yani merak ediyorum. Meyan kökü Jagermeister'ın ham maddesi, dolayısıyla güzel bir şey olabilir gerçekten ama nerede buluruz da yeriz? Adam jelibon yer gibi yiyor, biz de insanız canımız çekiyor.

Ayrıca Anna Torv'un jest ve mimiklerini kullanmak isteyen fakat bunda başarısız olan vasat bir oyuncu olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum acaba? Hatunun tebessümü tebessüm değil, şaşkınlığı şaşkınlık değil. Jest ve mimik demişken -efekt var evet ehe- Jessica'nın sandalyedeki sahnesinde bildiğiniz korktum, o ne biçim surat şekilleriydi lan öyle. Ne Chucky ne Freddy; Jessica alayına gider diyorum.

Şu sezonun sonuna doğru o kadar Lost'u hatırlattılar ki bize, birdenbire Locke bıçak atarak sahneye girse şaşırmam artık :D

Hahahah bunu yeni gördüm. Şöyle gözümde canlandırdım da ahahaha durmadan kahkaha atıyorum lan şerefsiz. Hello Peter'ı yapıştırarak odaların birinden çıkabilir gerçekten.

Şöyle bol bir zamanda Lost'u baştan izlemek lazım aslında... dedim ama vazgeçtim.
 
Geri
Üst