Fringe

sezon fena başlamamıştı. 8.bölümden itibaren tat vermemeye başladı. final ise hiç tatmin etmedi. koca sezonun olayı şu oldu;

6WHvMGfwCjk.jpg
 
Şunu farkettiniz mi bilmiyorum ama son sezondaki tüm oyunculuklar, buna walter da dahil, bitse de gitsek modunda geldi bana... Ondan 13 bölüm çektiler herhalde: )
 
Sönük bitti biraz, aceleye gelmiş gibiydi. Ama yine de muhteşem bir diziydi. En başından izlemek istediğim nadir dizilerden. Gelmiş geçmiş en "zeki" dizilerden biri, oyunculuklar da sağlam.
 
5. sezonda 13 bölüm boyunca sürekli aynı kabusu gördüler. Zamanın sıfırlanmasıyla bu kabusun başından uyanıp, sonunun iyi biteceğini zaten bilmiyor muyduk?

Dizi çok aceleye geldi, özellikle sonu. Hatta son bölümün son 10 dakikasından resmen 1 bölüm daha çıkardı.

Ama final bölümünde bir olaya "vay bee" dedim ki, o da Broyles'u kurtarmak için girdikleri binanın havalandırmasına çeşitli maddeler karıştırdılar. Ve dizi boyunca gerçekleşen tüm Fringe olaylarını o binadakilere yaptılar.

Çok güzel diziydi, iyi ki izlemişim. Herşey çok akılcı, hayal gücünü geliştirecek düzeyde yapılmıştı.
 
Ben mutlu son beklemiyordum açıkçası: son sahnede yine bir attraksiyon bekliyordum, olmadı. Çok mutlu bitti, alışamadım, insan bir tüyo bırakır devamı olacak mı diye...
 
Peter'in son sahnedeki bakisi garipti. Mektubu acip icindekini gorunceki bakisi ilginc geldi bana. Bitmeyecegini bilsem devam edecek derdim.
 
Geri
Üst